Γεμάτη μουσική, χορό και κόσμο η Καλλιθέα Ελασσόνας στο 34ο Αντάμωμα Απανταχού Καλλιθιωτών (φωτ.)
Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το 34ο Αντάμωμα Απανταχού Καλλιθεωτών στην Καλλιθέα Ελασσόνας.
Η κεντρική πλατεία του χωριού πλημμύρισε από κατοίκους, επισκέπτες και αποδήμους που ταξίδεψαν για να βρεθούν στον τόπο καταγωγής τους, δημιουργώντας μια θερμή ατμόσφαιρα γιορτής, συγκίνησης και αντάμωσης.
Την ευθύνη για τη διεξαγωγή του διήμερου πανηγυριού είχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας Ολύμπου, ο οποίος ετοίμασε ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με επίκεντρο τη μουσική, τον χορό και την παράδοση.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούσαν στις εννέα το βράδυ, προσφέροντας στο κοινό μοναδικές βραδιές ψυχαγωγίας.
Στη σκηνή ανέβηκαν γνωστοί καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Μακρίδης, ο Ευριπίδης Σακελλαρίου, ο Ανέστης Ιωακειμίδης και η Μαρίνα Χατζηπίδου, οι οποίοι ξεσήκωσαν το πλήθος και κράτησαν το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η άψογη προετοιμασία και η οργάνωση των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Ολύμπου απέσπασαν τα θερμά συγχαρητήρια των παρευρισκόμενων, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή και πολύτιμη προσφορά του συλλόγου στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.
Παράλληλα, η δυναμική παρουσία του κόσμου απέδειξε για ακόμη μία χρονιά ότι οι παραδόσεις και οι αξίες της περιοχής παραμένουν ζωντανές, ανανεώνοντας το καθιερωμένο πλέον ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.
Ανδρέας Νικούλης













