Μουσική, κέφι και καλοκαιρινό bazaar από τον Σύλλογο Γυναικών Μεσοχωρίου Ελασσόνας
Μία ξεχωριστή καλοκαιρινή λαϊκή βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, γεύσεις και όμορφες εκπλήξεις διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Μεσοχωρίου Ελασσόνας «Αγάπη για τις ρίζες μας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Αυγούστου 2026 στην πλατεία του Μεσοχωρίου.
Το μουσικό πρόγραμμα υπόσχεται αυθεντικό κέφι με τους Νίκο Λιούρα, Δέσποινα Δελή και Κλεάνθη, ενώ τη βραδιά θα πλαισιώσουν με guest εμφάνιση τα αδέλφια Ιάσονας και Κωνσταντίνος Δίχρης, ταξιδεύοντας το κοινό με τους ήχους του κλαρίνου τους.
Παράλληλα, από τις 9:00 το βράδυ, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ένα καλοκαιρινό bazaar. Εκεί θα διατίθενται δημιουργίες και τοπικά προϊόντα, φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα από τα ίδια τα μέλη του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους να παρευρεθούν, να διασκεδάσουν και να στηρίξουν έμπρακτα τη δημιουργικότητα και την προσπάθεια των γυναικών του Μεσοχωρίου.
Ανδρέας Νικούλης

