Γιώργος Μητσιμπόνας: 29 χρόνια άσβεστης μνήμης
Είκοσι εννέα χρόνια πέρασαν από το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου 1997, όταν η Λάρισα αλλά και ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα συγκλονίστηκαν από την τραγική είδηση της απώλειας του Γιώργου Μητσιμπόνα, του ποδοσφαιριστή που χάραξε με την παρουσία του όλες τις διακρίσεις της ΑΕΛ σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Φυσικά, κορυφαία στιγμή στην μνήμη όλων όσοι την έζησαν παραμένει το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε στο 87' του αγώνα με τον Ηρακλή την Πρωτομαγιά του 1988, προσυπογράφοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μία αγωνιστική πριν την λήξη της περιόδου.
Υπόδειγμα αγωνιστικότητας, πάθους και ασυμβίβαστης διάθεσης για την διεκδίκηση της νίκης, ο Γιώργος Μητσιμπόνας δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Θα εμπνέει στο διηνεκές τις μελλοντικές γενιές ποδοσφαιριστών και φιλάθλων, ακόμη και εκείνων που λόγω ηλικίας γνώρισαν τα επιτεύγματά του μόνον μέσω της τεχνολογίας.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
