«Μπλε Ώρες»: Στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ ο Τσαριτσανιώτης Γιάννης Ψιψιλής – Από τις πασαρέλες του οίκου Dolce & Gabbana στην τηλεόραση

 Μια νέα δραματική σειρά έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς προβάλλεται καθημερινά στις 9 το βράδυ από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. 

Οι «Μπλε Ώρες» αποτελούν ένα συγκλονιστικό ερωτικό δράμα που παρασύρει τους τηλεθεατές σε μια διαδρομή γεμάτη μυστήριο, έντονες συγκινήσεις και συνεχείς ανατροπές, πλαισιωμένο από ένα εξαιρετικό και πολυμελές καστ γνωστών ηθοποιών.

Ανάμεσα στους συντελεστές, ξεχωριστή αίσθηση και ιδιαίτερη υπερηφάνεια προκαλεί η παρουσία ενός ταλαντούχου νέου με καταγωγή από την Τσαριτσάνη. 

Ο λόγος για τον Γιάννη Ψιψιλή, τον δεύτερο γιο του συνταξιούχου αστυνομικού και πρώην διοικητή της Τροχαίας Λάρισας Χαράλαμπου Ψιψιλή και της Φλώρας Νομικού.

 Το γνωστό μοντέλο πραγματοποιεί ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο τηλεοπτικό ντεμπούτο, συνδυάζοντας την εντυπωσιακή του διαδρομή στις διεθνείς πασαρέλες —όπου μεταξύ άλλων έχει περπατήσει για τον εμβληματικό οίκο Dolce & Gabbana— με τον χώρο της υποκριτικής.

Στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Ψιψιλής υποδύεται με ξεχωριστό τρόπο τον Θοδωρή Ζήσογλου, έναν φιλόδοξο νεαρό που εργάζεται ως κηπουρός και pool boy σε ξενοδοχείο της Σκιάθου, κρύβοντας τη δική του προσωπική ατζέντα. 

Η ομαλή μετάβασή του από τον διεθνή χώρο της μόδας μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες αποδεικνύει την πολύπλευρη δημιουργικότητά του.

 Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο να βλέπει κανείς νέους καλλιτέχνες να εξελίσσονται, να δοκιμάζονται σε νέα πεδία και να κερδίζουν τις εντυπώσεις του κοινού, φέρνοντας χαρά στην οικογένεια, τους οικείους του και τον τόπο καταγωγής του, που παρακολουθεί με ανυπομονησία τα επόμενα βήματά του στην υποκριτική.

Ανδρέας Νικούλης 
Με πληροφορίες από Tsaritsani News
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.