Καλάθι Αλλυλεγγύης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελασσόνας | Διανομή Αγαθών - Τετάρτη 22/2 και Πέμπτη 23/2

 Στα δύσκολα χρόνια της  υγειονομικής κρίσης  που βιώνουν όλοι οι πολίτες της χώρας μας, η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων μας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελασσόνας, έχει ως στόχο την παροχή ουσιαστικής βοήθειας (είδη πρώτης ανάγκης) σε απόρους δημότες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες  που δεν διαθέτουν αγοραστική δύναμη και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελασσόνας δραστηριοποιείται στη στήριξη και ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ατόμων και οικογενειών . Στα πλαίσια της στήριξης προς τους συνανθρώπους μας θα υλοποιήσει διανομή αγαθών  στους ωφελούμενους του Παντοπωλείου, την Τετάρτη 22/2/2023 και  Πέμπτη 23/2/2023  και ώρα 09.00 – 13.00 στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Παλιές Εργατικές Κατοικίες).

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με τηλεφωνική επικοινωνία για την ώρα προσέλευσης τους ώστε η διανομή να γίνει σύμφωνα με τους κανόνες για την αποφυγή συγχρωτισμού και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τόσο των ανθρώπων του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσο και των ωφελουμένων. 

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνούν με το γραφείο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και την Αντιδήμαρχο  Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κ. Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη στα τηλέφωνα: 2493025440 και 6945591722.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ

Η Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πρόνοιας

και Διοικητικών Θεμάτων  Δήμου Ελασσόνας

Ευφροσύνη Καρκαβανίδου – Σκρέτα

 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.