Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ελασσόνας έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους εισακτέους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, μετά από σχεδόν τρία χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Ελασσόνας, στο κέντρο «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» στην Ελασσόνα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την ευλογία του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσόνας Αρχιμανδρίτης π.Βησσαρίων Καραλάσκου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε χαιρετισμός και ομιλία του προέδρου του συλλόγου κ. Βαγγέλη Μπαρά, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στις δράσεις του Συλλόγου και επί των τελευταίων εξελίξεων σε θέματα που αφορούν στην τρίτεκνη οικογένεια, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και στο πλαίσιο βράβευσης των μαθητών και μαθητριών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, συνεχάρη για την επιτυχία τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές και τους ευχήθηκε ολόψυχα και εις ανώτερα, ενώ βραβεύτηκαν και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου, Κώστας Κορακίδης (πρόεδρος του ΔΣ Ελασσόνας) που πήρε πρόσφατα το πτυχίο του από το τμήμα Δημοσίας Διοίκησης του ΕΑΠ και Εύη Θεοδωράκη, φοιτήτρια στο τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους/τις παρευρισκόμενους/-ες καλεσμένους, όπου κυριάρχησε το δημογραφικό και η τρίτεκνη οικογένεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λίτσα Λιακούλη, ο περιφερειακός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος τεχνικών έργων Στέλιος Δημότσιος, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής (και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ), ο δήμαρχος Νίκος Γάτσας, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Καριπίδης (και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) και Γιώργος Κατσιούρας, ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Μπάμπης Τσιαπάλας, ενώ επιστολές απέστειλαν οι βουλευτές, Στέλλα Μπίζιου (ΝΔ) Χρήστος Κέλλας (ΝΔ) και Βασίλης Κόκκαλης (ΣΥΡΙΖΑ).

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.