Ενθουσίασε το Ελασσονίτικο Καρναβάλι

Επέστρεψε και ήρθε για να μείνει. Το Ελασσονίτικο καρναβάλι μετά από χρόνια διακοπής, επέστρεψε το 2023 και εντυπωσίασε με τον παλμό και το κέφι του, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

18 καρναβαλικές ομάδες με δεκάδες καρναβαλιστές και πλήθος κόσμου, διασκέδασαν με την ψυχή τους στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση το απόγευμα της Κυριακής, βάζοντας ψηλά το πήχη για τις επόμενες καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ελασσόνας ολοκληρώνονται αύριο Καθαρά Δευτέρα, με τα Παραδοσιακά «Κούλουμα» στnν Ελασσόνα (...μετά τιs 11 το πρωί, στnν πλατεία «Βαροσίου») και σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια και τους πολιτιστικούς συλλόγους στιs Κοινότητες, Κρανέας, Λιβάδιου, Τσαριτσάνης, Βερδικούσιας, Δρυμού, Βαλανίδας, Καλυβίων, Σαρανταπόρου, Πραιτωρίου, Δολίχης, Αετοράχης, Βλαχογιαννίου, Συκέας, Γερανείων, Δομένικου, Μεσοχωρίου, Μαγούλας, Αζώρου, Μεγ.Ελευθεροχωρίου, Ολυμπιάδας, Καλλιθέας, Γαλανόβρυσης, Στεφανοβούνου, Κοκκινόγης, Γιαννωτών, Λουτρού, Λυκουδίου, Ευαγγελισμού, Μηλέας, Πυθίου, Άκρης.


A.N..
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.