Οι ζωές μας δεν είναι κόστος - Οι ζωές μας έχουν αξία!Όλοι στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Πέμπτη 8 Μάρτη στις 11.30 στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας

 Σε δελτίο τύπου του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας, αναφέρονται τα εξής:

Όλες και όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας την ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ στις  11.30 στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας

§  Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και της διεκδίκησης!

§  Κάνουμε το θρήνο οργή και την οργή αγώνα, για να μην επιβληθεί σιωπή.

§  Για να μη συγκαλυφθεί, να μην ξεχαστεί το έγκλημά στα Τέμπη.

  Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας απευθύνει κάλεσμα στα πρωτοβάθμια σωματεία, στους Αγροτικούς Συλλόγους, στον Εμπορικό Σύλλογο, στους πολιτιστικούς συλλόγους, στους συλλόγους γονέων και τους μαθητές που όλες αυτές τις μέρες όπως και χιλιάδες λαού σε όλη την Ελλάδα έχουμε γίνει η φωνή των νεκρών για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη, να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία στις 16 Μάρτη.

Να γίνουμε η φωνή των νεκρών της δολοφονίας στα τρένα.

Ότι έγινε στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα των εγκληματικών πολιτικών που αντιμετωπίζουν την ασφάλεια και την ανθρώπινη ζωή ως κόστος. Είναι μια πολιτική επιλογή που ακολούθησαν στο σιδηροδρομικό έργο, αλλά και αλλού, διαχρονικά και σε συνέχεια όλες οι κυβερνήσεις, η καθεμία από τη δική της κυβερνητική “βάρδια”. Οι ευθύνες δεν παραγράφονται, δεν κρύβονται πίσω από κροκοδείλια δάκρυα και διαγγέλματα.

Κυβερνήσεις, Ηellenic Train, ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι οι βασικοί εγκληματικοί κλειδούχοι!

Το έγκλημα αυτό δε θα συγκαλυφθεί

Όλοι εμείς, οι απλοί άνθρωποι που θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε στο τρένο, είναι η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Με τον αγώνα μας και τις διεκδικήσεις μας να προστατεύσουμε και να εξασφαλίσουμε τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας, των οικογενειών μας.

Ø  Παλεύουμε για να μην περάσει η συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών

Ø  Παλεύουμε για σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μεταφορές σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κόντρα στην πολιτική που βάζει την ασφάλεια των επιβατών και τα δικαιώματα των εργαζομένων στο ζύγι του κόστους και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Ø  Παλεύουμε για εργαζόμενους στις μαζικές μεταφορές με σταθερή δουλειά και σύγχρονα δικαιώματα. Άμεσα μέτρα για το εκσυγχρονισμό των υποδομών, των μέσων και των συστημάτων ασφαλείας στις μεταφορές.

Ø  Παλεύουμε για άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς

Μέγιστο χρέος σήμερα στις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών, των φοιτητών και των εργαζομένων στα τρένα που έχασαν τη ζωή τους, είναι να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα! Τώρα είναι η ώρα να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι!

Όλες και όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση την ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ στις 11.30 στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.