Στέλλα Μπίζιου για τις αποζημιώσεις σε αχλάδια και οινοποιήσιμα σταφύλια

 «Οι σημερινές ανακοινώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά για το ύψος των αποζημιώσεων  αχλαδιών και οινοποιήσιμων σταφυλιών, με 150 και 120 ευρώ/στρέμμα αντίστοιχα, αποδεικνύουν, για μια ακόμη φορά, πως η κυβέρνηση της ΝΔ κάνει πράξη τις εξαγγελίες της, αφού μόλις μια εβδομάδα πριν ο Υπουργός είχε δεσμευτεί για ενίσχυση των καλλιεργητών που είχαν υποστεί ζημίες εξαιτίας φυσικών καταστροφών».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που ήρθαν μερικές μόνο ημέρες μετά τη συνάντηση του υπουργού με παραγωγούς και εκπροσώπους συνεταιρισμών από την περιοχή του Τυρνάβου.

«Τα δυο αυτά προϊόντα αποτελούν πυλώνα της αγροτικής παραγωγής στην επαρχία του Τυρνάβου, κάτι που επεσήμανα στον ίδιο τον κ. Γεωργαντά κατά τη διάρκεια της πρόσφατης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο.

Ο ίδιος αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί της περιοχής έκανε σήμερα ένα ακόμη βήμα για την ενίσχυσή τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η κυβέρνηση είναι εδώ για να στηρίξει τον Έλληνα αγρότη.

Συνεχίζουμε, παρά τις αντιξοότητες και τις κρίσεις που προκαλούν εξωγενείς παράγοντες, να υλοποιούμε το πρόγραμμά μας που στοχεύει στην αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.