Επίσκεψη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας στο ΚΕΟΑΧ και στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Σπαρμού (φώτο)

 Οι Έφεδροι Αξιωματικοί ξεκινήσαμε για φέτος τις εξορμήσεις κατόπιν πρωτοβουλίας του ΣΕΑΝ Λάρισας, με διανυκτέρευση στο ΚΕΟΑΧ κατά το διήμερο 25-26 Φεβ 2023 όπου κόψαμε την πίτα μας παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΑΠΟΕΑ Έφεδρου Λοχαγού (ΥΠ-Ο) Θρασύβουλου Λαδόπουλου, του Μέλους της ΕΕ επιτροπής της ΑΠΟΕΑ και Πρόεδρου του ΣΕΑΝ Καρδίτσας Έφεδρου Ταγματάρχη (ΠΖ) Ιωάννου Ντενησιώτη, του Μέλους του ΚΔΣ της ΑΠΟΕΑ και Προέδρου του ΣΕΑΝ Λάρισας Έφεδρου Ανθυπολοχαγού (ΦΠΖ) Μιχαήλ Φωκά, συναδέλφων από τους ΣΕΑΝ Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Ρεθύμνου, Σερρών και Φωκίδας.

Κατά την παραμονή μας παρακολουθήσαμε διαλέξεις από εκπαιδευτή του ΚΕΟΑΧ αλλά και τον Ανθυπολοχαγό εα (ΕΔ) Δημήτρη Λάναρη, που αφορούσαν χρήση υλικών και τεχνικών για επιβίωση σε χιονοσκεπές και αλπικό περιβάλλον, όπως επίσης διάλεξη του Έφεδρου Υπίλαρχου Γιάννη Κάλυμνου περί της Διοικητικής Μέριμνας μίας επιλαρχίας Μέσων – Αρμάτων, και του Έφεδρου Υπολοχαγού (ΠΖ-ΕΔ) Κουτσουράκη Ευστάθιου για την εμπειρία του ως εκπαιδευτή στο πρόγραμμα που ανέπτυξαν το 2022 οι ΣΕΑΝ της Αττικής.

Αναμνηστικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον εκπρόσωπο του ΚΕΟΑΧ από τους προέδρους των ΣΕΑΝ Λάρισας, Καρδίτσας και τον εκπρόσωπο του ΣΕΑΝ Αθηνών ο οποίος παρέδωσε και μια Ελληνική σημαία.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας έτυχε στον Έφεδρο Υπολοχαγό Γεώργιο Αγγλογάλλο. Το έπαθλο, ένα τάμπλετ προσφορά της ΑΠΟΕΑ, αποδόθηκε στον τυχερό συνάδελφο από τον Γεν. Γραμματέας της ΑΠΟΕΑ.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή της ΔΕΠ, Αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη, τον Διευθυντή ΓΕΣ/ΔΕΔ Υποστράτηγο Δημήτριο Βουνίσιο, τον Διοικητή και όλο το προσωπικό του ΚΕΟΑΧ για την βοήθεια που μας παρείχαν ώστε να προσφέρουμε στους Έφεδρους Αξιωματικούς που συμμετείχαν στην δράση, μια συγκλονιστική εμπειρία.

Ευχαριστούμε επίσης τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας στον Σπαρμό, για την θερμή του φιλοξενία και την ευλογία του.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

               

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.