Εύκολα στους "4" του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ ο ΠΟΕ

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ο Π.Ο.Ε έφυγε… με την πρόκριση από το γήπεδο της Ανθούπολης καθώς επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 2-0 και πέρασε στους «4» του κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Ένας θεσμός που ταιριάζει γάντι στους Ελασσονίτες μετρώντας δυο κατακτήσεις (2019 και 2022) και παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο τεχνικός Στέλιος Αρσένος, οι παίκτες που αγωνίσθηκαν, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση.

Όσο για τους «βυσσινί» του Μιχάλη Ζιώγα, εμφανίστηκαν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικοί, δείγμα της ποιότητας που διαθέτουν σαν ομάδα αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση, αποχαιρετώντας με ψηλά το κεφάλι τον θεσμό.

Γενικά το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του κόσμου καθώς περίπου 300 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ανθούπολης.

Το σκορ άνοιξε στο 42΄ο Γιώργος Τσάτσος με ένα ασύλληπτο βολέ που κατέληξε στο «Γ» της εστίας του Αναστασίου κάνοντας το 0-1 και στο 77΄ο Λεωνίδας Κωστούλας με πλασέ σε ανυπεράσπιστη εστία μετά από απόκρουση του Αναστασίου σε σουτ του Καραγκούνη, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Οι νικητές είχαν άλλες τρεις καλές στιγμές για να σκοράρουν με τους Μουλτσιά (9΄, 25΄) και Κοντοθανάση (75΄) ενώ η Ανθούπολη απείλησε με την κεφαλιά του Πρίφτη στο 35΄με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ και Μπλέντι Μούτσα και Κακαβίτση να δίνουν τις δικές τους μάχες.

Η διαιτησία: Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γιάννη Ντελέζου που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Βασίλη Μάνο και Γρηγόρη Δεδικούση.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μ. Ζιώγας): Αναστασίου Β., Μαριγκούδης (82΄Κολοβός), Σελήνης, Σκάκος, Πρίφτης, Αντωνόπουλος (76΄Χίντα), Μπλέντι, Μούτσα, Καραγιάννης, Κακαβίτσης, Παπαδάκος (69΄Κατσαμπέλας).
Π.Ο.Ε (Σ. Αρσένος): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός (46΄λ.τ Αγγελούλης), Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (58΄Καραγκούνης), Τσάτσος, Μουλτσιάς (58΄Ιγγλέζος), Κούκος (58΄Κωστούλας), Μπέλλος (78΄Κωνσταντινίδης).
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ 
Πηγή: larisagoal.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.