Ξεκινάει σήμερα Πέμπτη η “Agrothessaly” - Θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαρτίου

Aνοίγει τις πύλες της, σήμερα Πέμπτη 9 Μαρτίου, η 13η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «AgroThessaly», που πραγματοποιείται στη Λάρισα (Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης).

Η έκθεση η οποία ανοίγει μετά από ολιγοήμερη αναβολή λόγω των τραγικών γεγονότων στα Τέμπη, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 12 Μαρτίου.

Η AgroThessaly έχει στο δυναμικό της 766 εκθέτες (269 άμεσους και 497 έμμεσους) από 34 χώρες, εκθεσιακό χώρο 25.000 τ.μ., 259 ξένους εμπορικούς επισκέπτες και ομαδικές επισκέψεις από τα Βαλκάνια.

Αποτελεί μια ισχυρή εκθεσιακή σύμπραξη ανάμεσα στη ΔΕΘ-HELEXPO και τον δήμο Λαρισαίων, που από κοινού επανασχεδίασαν την Πανελλήνια Γεωργική, Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση της Λάρισας.

Εταιρείες-leaders στα αγροτικά μηχανήματα και τους εξοπλισμούς για την κτηνοτροφία και τη γεωργία θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και θα ενημερώσουν για τα τεκταινόμενα στις διεθνείς αγορές.

Γεωργικά μηχανήματα και ελκυστήρες, εργαλεία κατεργασίας εδάφους, εφόδια, πολλαπλασιαστικό υλικό, φυτώρια, κηπευτικά μηχανήματα, δασικός εξοπλισμός, μηχανήματα για την κτηνοτροφία- πτηνοτροφία, ζωοτροφές, υπηρεσίες, οργανισμοί, ειδικός Τύπος συνθέτουν, μεταξύ άλλων, το περιεχόμενο της AgroThessaly, που για μία ακόμη φορά θα αποτελέσει σημείο συνάντησης του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου.

Σημειώνεται ότι στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί λιτή εκδήλωση για την έναρξη της έκθεσης, με σύντομους χαιρετισμούς από τον πρόεδρο της ΔΕΘ Helexpo κ. Tάσο Τζήκα και τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη. (Ισχύουν οι προσκλήσεις που είχα σταλεί πριν την αναβολή της διοργάνωσης).

To ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης έχει ως εξής: Πέμπτη 9, Παρασκευή 10 & Κυριακή 12 Μαρτίου: 10.00 - 19.00, Σάββατο 11 Μαρτίου: 10.00 - 20.00.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.