Ο Χρήστος Κέλλας «αποχαιρετά» τον Χρήστο Καλομπάτσιο

 «Αγαπητέ Χρήστο, σαν “βόμβα” έπεσε η είδηση του θανάτου σου και βύθισε σε θλίψη όλη την κοινωνία της Λάρισας. Ο τόπος μας θρηνεί έναν μαχητή της ζωής, υποδειγματικό οικογενειάρχη, ικανότατο υπερασπιστή του νόμου και άξιο αιρετό.»

Τα ανωτέρω σημείωσε ο ιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, «αποχαιρετώντας» τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, ταξίαρχο Χρήστο Καλομπάτσιο, προσθέτοντας:

«Δεν θα ξεχάσω την τελευταία φορά, που συναντηθήκαμε, στον 6ο όροφο του “Ευαγγελισμού”, στη σκληρή μάχη που έδινες μέχρι τέλους, για να συζητήσουμε με τους θεράποντες ιατρούς σου την πορεία της υγείας σου. Χάρη στη δύναμη ψυχής, που σε διέκρινε, διέψευσες τις εκτιμήσεις και “λύγισες” τον θάνατο, κερδίζοντας σημαντικό χρόνο δίπλα στην εξαίρετη σύζυγό σου Τούλα και τα τρία υπέροχα παιδιά σας.

Υπήρξες γενναίος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, που συνέβαλε τα μέγιστα στην προάσπιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, τόσο στη Λάρισα όσο και σε κάθε περιοχή, όπου υπηρέτησες κατά τη διάρκεια της πετυχημένης καριέρας σου.

Η ακεραιότητα σε διέκρινε και στην ενασχόλησή σου με τα κοινά, “ως στρατιώτη της παράταξής μας”, όπως έλεγες κι ο ίδιος, όπου υπηρέτησες με ανιδιοτέλεια τον Νομό Λάρισας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ως αντιπεριφερειάρχης, εργάστηκες αδιάλειπτα για τους συμπολίτες μας, έχοντας ως πυξίδα την προστασία του δημοσίου συμφέροντος και τη διασφάλιση προοπτικών για τη νέα γενιά.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Είθε ο Θεός να κατατάξει την ψυχή σου πλάι στους αγγέλους!

Καλό ταξίδι, φίλε Χρήστο!».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.