Κέλλας: Στηρίζουμε έμπρακτα τους παραγωγούς του Τυρνάβου

 «Η κυβέρνηση της ΝΔ και η ηγεσία του Υπ. ΑΑΤ, με την ενίσχυση de minimis, που καταβάλει σε αχλάδια (όλες τις ποικιλίες) και οινοποιήσιμα σταφύλια, αλλά και σε ροδάκινα, βερίκοκα, νεκταρίνια, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, ότι στηρίζει έμπρακτα το αγροτικό εισόδημα και ιδιαίτερα σε μια σεισμόπληκτη περιοχή, όπως είναι η επαρχία Τυρνάβου.

Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο εργαλείο προς όφελος της αγροτικής παραγωγής, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους ανθρώπους της προσπάθειας και του μόχθου».

Αυτά δήλωσε ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, αμέσως μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπ. ΑΑΤ, υπό τον Υπουργό Γιώργο Γεωργαντά.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ευχαρίστησε τον Υπουργό, “που κατανόησε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη συρρίκνωση του εισοδήματος των αγροτών στο σεισμόπληκτο Τύρναβο και άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του Υπουργείου στους παραγωγούς της περιοχής, όπως και τη δημοτική αρχή και όλους τους Συνεταιρισμούς της επαρχίας, για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και η οποία απέδωσε καρπούς”.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.