Πέταξε άλλους 2 βαθμούς στην έδρα του ο ΠΟΕ – Παραχώρησε ισοπαλία στον ουραγό Ολυμπιακό Βόλου

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή με τη διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής και σε ότι αφορά τον 2ο όμιλο, η ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας, υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αγωνιστικά οι «κυανόλευκοι» σ’ ένα μέτριο συνολικά παιχνίδι, αν και αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί και κατάφεραν να προηγηθούν, σε όλο το παιχνίδι δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τους φιλοξενούμενους.

Λιγοστές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, ενώ το δεύτερο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους και κατάφεραν στο 47’ μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Κωστούλα με τον Ιγγλέζο και σουτ του τελευταίου να προηγηθούν με 1-0.

Δεκαπέντε περίπου λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση όμως, όταν σε εκτέλεση κόρνερ, ο Κωστούλας άθελα του με έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκουτζουρέλα, δίνοντας το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου να πανηγυρίσουν την ισοφάριση.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, χωρίς όμως επιτυχία με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σύριγμα του διαιτητή.

Φάσεις – γκολ:
10’ Τακουνάκι του Μουλτσιά στον Κακάμη, σουτ του τελευταίου, έπεσε στην δεξιά γωνία του και μπλόκαρε τη μπάλα ο Καβουσάκης.
35’ Σουτ του Τσάτσου λίγο έξω από την περιοχή, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καβουσάκη.
44’ Εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη από δεξιά, έδιωξε με γροθιές ο Καβουσάκης. 
47’ Μετά από φοβερή κάθετη πάσα του Κωστούλα, ο Ιγγλέζος θα βρεθεί μόνος του από δεξιά απέναντι από τον Καβουσάκη και με ψύχραιμο κοντινό δυνατό σουτ θα κάνει το 1-0.
63’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κωστούλας άθελα του με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει σε 1-1.
74’ Εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη από αριστερά, έδιωξε σε κόρνερ ο Καβουσάκης
83’ Κεφαλιά του Μαργαρίτη μετά από σέντρα πέρασε άουτ.
ΠΟ Ελασσόνας (Στέλιος Αρσένος): Γκουτζουρέλας, Νταμπώσης (46’ Κούκος), Αγγελούλης, Περτιζόνι, Τσάτσος 81’ Καραμούλας), Γκαμπέτας (46’ Ιγγλέζος), Κυρίτσης, Κωστούλας, Καραγκούνης, Μουλτσιάς (71’ Μπέλλος), Κακάμης.
Ολυμπιακός Βόλου (Σωτήρης Πετσιμέρης): Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαιωάνου (86’ Ακριβόπουλος), Γιαρλέλης (84’ Ντινόπουλος), Μαργαρίτης, Κόλα, Καρατσόλης (46’ Σταμπούλης), Παπαδήμος Καρβούνης (80’ Κατσαγεωργίου)
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.