Αποτελεσματικός ο Οικονόμος κόντρα στην Πελασγιώτιδα, 1-2 στο "Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης"

Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέρασε νικηφόρα από το "Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης" όπου επικράτησε της Πελασγιώτιδας με 2-1 και διατηρήθηκε στην 6η θέση της κατάταξης.

Οι "πράσινοι" απείλησαν για πρώτη φορά στο 14' με σουτ του Βλαχάκη στην δεξιά γωνία του Μαστοροδήμου που απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στο 24' πήραν το προβάδισμα με διαγώνιο σουτ του Δραχαλίβα από αριστερά.Στο 29' ο ίδιος παίκτης σούταρε από καλή θέση με την μπάλλα να καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια.Στο 45' η Πελασγιώτιδα είχε την καλύτερη στιγμή της στο πρώτο μέρος, με τον Οσμάνι από θέση βολής να σουτάρει ψηλά άουτ.

Στο 60' σουτ του Βλαχάκη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, ενώ στο 63' ο Ντούφας εκμεταλλεύθηκε ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, έγινε κάτοχος της μπάλλας και προχωρώντας πλάσαρε τον Μαστοροδήμο, "γράφοντας" το 0-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στην διεκδίκηση του παιχνιδιού και στο 76' η κεφαλιά του Ι.Δάσσιου έφυγε λίγο έξω από την εστία του Νούσια.Τελικά, στο 90'+2' έφτασαν στο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η κεφαλιά του Κουτσικούλη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλλας την διεκδίκησαν ο Νικούλης με τον Νούσια, με τον επιθετικό της Πελασγιώτιδας να την στέλνει στα δίχτυα, εν μέσω διαμαρτυριών των Τσαριτσανιωτών για επιθετικό φάουλ.

Πέρα από την φάση αυτή, δεν είχαν δύσκολο έργο ο διαιτητής Γιάννης Ντελέζος και οι βοηθοί του Γιώργος Αναστασίου - Κώστας Γκαρέλης.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Κουπατσιάρας, Ιορδανίδης, Κουτσικούλης, Ι.Δάσσιος, Γελαλής, Φώλιας (85' Δημητρόπουλος), Δ.Δάσσιος, Οσμάνι, Καλούσης, Χριστοδουλάτος (46' Νικούλης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης, Γκόλτσιος (65' Μπουμπουνάρας), Μιφτάρι, Καραμπίνας, Βλαχάκης, Τσούτσας, Πούτας, Ντούφας, Στ.Δραχαλίβας, Δριστέλας (58' Γανός).

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.