«Κανείς Μόνος»: Μεγάλο παζάρι αγάπης για τον Ξενώνα Καρκινοπαθών

 Με πρωτοβουλία του Κοινωνικού Εθελοντικού Δικτύου #Κανείς Μόνος» και συνδιοργανωτές, την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης & Τυρνάβου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών ν. Λάρισας και τη στήριξη των φορέων της πόλης, του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, του Φαρμακευτικού Συλλόγου, του Δικηγορικού Συλλόγου , του Εμπορικού Συλλόγου, του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ,  των ΠΡΟΣΥΦΛΑ και ΣΟΦΛΑ, της Συντεχνίας Αρτοποιών Λάρισας θα πραγματοποιηθεί  μια ξεχωριστή εκδήλωση Αλληλεγγύης, σήμερα Παρασκευή  7 Απριλίου από ώρα 10 πρωί μέχρι 22.00  το βράδυ στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, σε συνέχεια της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης για την δημιουργία Ξενώνα Καρκινοπαθών στη Λάρισα.

Αυτή τη φορά, διοργανώνεται ένα μεγάλο Πασχαλινό παζάρι Αγάπης , με μοναδικό σκοπό τα έσοδά του να διατεθούν για τον ίδιο σκοπό, τη δημιουργία ενός Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας Καρκινοπαθών και φιλοξενίας συνοδών τους, στη Λάρισα.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με τις μουσικές επιλογές του μοναδικού, διάσημου DJ Γιάννη Kαλλιμάνη,  που θα ταξιδέψει τους Λαρισαίους σε αγαπημένες μουσικές διαδρομές.

Οι χορωδοί και τα παιδιά του Εργαστηρίου Ζωής του Κέντρου Πρόληψης, θα παρουσιάσουν δρώμενα με μηνύματα για την αλληλεγγύη και τη ζωή , ενώ οι εθελοντές με αντικείμενα και προϊόντα όλων των φορέων δημιουργούν ένα υπέροχο παζάρι , του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την δημιουργία του Ξενώνα Καρκινοπαθών.

«Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί,  για να κάνουμε το Πάσχα μας  πιο όμορφο, να μοιραστούμε αισθήματα και συγκινήσεις, να σηκώσουμε όλοι μαζί- έστω για λίγο, το βαρύ φορτίο του μεγάλου αγώνα ζωής των καρκινοπαθών και να δημιουργήσουμε στην πόλη μας, μια μεγάλη αγκαλιά.

Μπορούμε, γιατί ο Τόπος μας είναι περήφανος και οι Άνθρωποί μας σπουδαίοι .

Ραντεβού την Παρασκευή 7 Απρίλη στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (Κύπρου 76).

Αυτό το Πάσχα θα είναι ξεχωριστό,  γιατί  θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.