Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ΠΟΕ και Αχιλλέας

Σ ένα παιχνίδι επιθετικός μονόλογος για τον ΠΟΕ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων, η ομάδα της Ελασσόνας άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο επαναληπτικό παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο των Φαρσάλων.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 με την γηπεδούχο ομάδα να χάνει την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν με τον Παπακωνσταντίνου με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν λίγα λεπτά αργότερα με τον Μουλτσιά.

Από το σημείο εκείνο και μετά η μπάλα ήταν μόνιμα στο μισό του γηπέδου των φιλοξενούμενων με τους γηπεδούχους όμως να μην καταφέρνουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το φιλμ του αγώνα:
9’ Σουτ του Μουλτσιά από το ύψος της περιοχής, πέρασε άουτ.
19’ Σέντρα του Μουλτσιά από δεξιά με τον Κωστούλα να μην προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας.
21’ Σουτ του Κωστούλα μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
24’ Σε άδειο τέρμα ο Μουλτσιάς θα καταφέρει να στείλει τη μπάλα άουτ.
26’ Σουτ του Μουλτσιά μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Σταυράκης.
40’ Αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Τσατσελάρι
48’ Στην αντεπίθεση ο Αχιλλέας Φαρσάλων θα καταφέρει με σουτ του Παπακωνσταντίνου μετά από πάσα του Μακρή να κάνει το 0-1 για την ομάδα του.
52’ Με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ο Μουλτσιάς θα ισοφαρίσει σε 1-1.
89’ Μετά από πάσα του Καραγκούνη, ο Ιγγλέζος θα σουτάρει με τον Σταυράκη να διώχνει σε κόρνερ.

ΠΟ Ελασσόνας (Νικ.Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας, Κυρίτσης (46’ Ιγγλέζος) , Κωστούλας (67’ Κούκος), Καραγκούνης, Μουλτσιάς
Αχιλλέας Φαρσάλων (Δημ.Μπουκουβάλας): Σταυράκης, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Κούλπας, Χατζηλίαδης, Λάιος, Καραλούλης (63’ Γκαραλιάκος), Παπακωνσταντίνου (62’ Πασσιάς) , Μακρής (90+4’ Κρικώνης), Τσατσελάρι, Ματούλας (46’ Αετόπουλος).
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.