Αναβάθμιση σχολικών αυλών σε τέσσερα νηπιαγωγεία του Δήμου Ελασσόνας

 Σε αναβάθμιση των αύλειων χώρων των νηπιαγωγείων σε Ελασσόνα, Κρανέα, Βλαχογιάννι και Τσαριτσάνη προχώρησε ο Δήμος Ελασσόνας, προκειμένου να καταστούν οι χώροι ασφαλείς και κατάλληλοι για την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.

Ο νέος εξοπλισμός περιλαμβάνει τρία πολύχρωμα σύνθετα παιδικής χαράς για τα νηπιαγωγεία 3ο Ελασσόνας, Κρανέας και Τσαριτσάνης, δύο δάπεδα ασφαλείας για τα νηπιαγωγεία 3ο Ελασσόνας και Βλαχογιαννίου και μία κατασκευή με πάνινη ηλιοκάλυψη για το Νηπιαγωγείο Βλαχογιαννίου.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Οι υπαίθριοι χώροι των νηπιαγωγείων του Δήμου μας πρέπει να ικανοποιούν τις ανάγκες πρωτίστως των νηπίων και να προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τους μικρούς μαθητές. Τα νηπιαγωγεία συντηρούνται καθημερινά και εξασφαλίζεται κάθε πρόσφορο μέσο για την διδασκαλία των μικρών μαθητών, πάντα με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών. Στόχος μας είναι βελτιωθούν όλοι οι αύλειοι χώροι των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων. Ευχαριστώ την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Εύη Θεοδωράκη για το συντονισμό των εργασιών και την καθημερινή λύση στα ζητήματα που προκύπτουν σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου μας».

Εργασίες που πραγματοποιήθηκαν ανά Νηπιαγωγείο:

                   Νηπιαγωγείο Τσαριτσάνης

Τοποθέτηση σύνθετου παιχνιδιού παιδικής χαράς

                   Νηπιαγωγείο Βλαχογιαννίου

Τοποθέτηση 60 τ.μ. δαπέδου ασφαλείας και τοποθέτηση ειδικού πανιού σκίασης

                   Νηπιαγωγείο Κρανέας Ελασσόνας

Τοποθέτηση σύνθετου παιχνιδιού παιδικής χαράς

                   3ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας

Τοποθέτηση 30 τ.μ. δαπέδου ασφαλείας και τοποθέτηση σύνθετου παιχνιδιού παιδικής χαράς.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.