Περιοδεία Μπίζιου σε Καρίτσα, Στόμιο, Ομόλιο, Παλιόπυργο, Αιγάνη και Πυργετό

 «Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ καταθέτουν στον Ελληνικό λαό το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας, το πρόγραμμα που θα διασφαλίσει ότι η χώρα θα παραμείνει σε τροχιά ανάπτυξης και σε περιβάλλον πολιτικής σταθερότητας, στον ΣΥΡΙΖΑ στοχεύουν σε πολιτικές τερατογενέσεις επαναφέροντας στο προσκήνιο τα εφιαλτικά σενάρια του 2015, όταν η Ελλάδα βρέθηκε στο ευρωπαϊκό περιθώριο και αντιμέτωπη με την οικονομική καταστροφή».

Τα παραπάνω σημείωσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Στέλλα Μπίζιου μιλώντας σε κατοίκους του Πυργετού, ολοκληρώνοντας την περιοδεία της στα χωριά Καρίτσα, Στόμιο, Ομόλιο, Παλαιόπυργο και Αιγάνη.

«Με συμπρωταγωνιστή του δράματος τον ανεκδιήγητο κ. Βαρουφάκη, ο Αλέξης Τσίπρας και οι σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν για μια ακόμη φορά να βουλιάξουν την οικονομία μας και να εξαθλιώσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους Έλληνες πολίτες. Με όχημα την απλή αναλογική, που οι ίδιοι ψήφισαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο, εξυφαίνουν σενάρια συνεργασίας και είτε με ψήφο εμπιστοσύνης είτε με ψήφο ανοχής στη Βουλή, επιδιώκουν να σχηματίσουν κυβέρνηση ηττημένων, οδηγώντας τη χώρα στην καταστροφή.

ΟΙ άνθρωποι είναι αδίστακτοι αλλά οι αναμνήσεις του 2015 και των κλειστών τραπεζών είναι νωπές. Τώρα ο Ελληνικός λαός ξέρει και δεν θα επιτρέψει την επανάληψη αυτής της φάρσας. Θα δώσει ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να βαδίσουμε με σιγουριά στον δρόμο του μέλλοντος. Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά», σημείωσε η κα Μπίζιου, ζητώντας από τους πολίτες «καθαρή εντολή».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.