Το Σάββατο η επίσημη εκκίνηση της προεκλογικής περιόδου

 Το Σάββατο 22 Απριλίου κλείνει η Βουλή και ξεκινάει επισήμως η προεκλογική περίοδος για τις κάλπες της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μιλώντας από την Κέρκυρα, κατά την παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στις 22 Απριλίου.

Πιο αναλυτικά, σημείωσε τα εξής:

«Αναλογιστείτε το αποτύπωμα του έργου που θέτουμε στην κρίση των πολιτών και έγινε την προηγούμενη τετραετία. Μια κυβέρνηση η οποία ποτέ δεν έκρυψε τις αδυναμίες και αναγνώρισε τα λάθη της. Έτσι θα προσέλθουμε στην προεκλογική περίοδο που θα ξεκινήσει το Σάββατο.

»Οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν, πιστεύω, γιατί τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας και έχουμε σχέδιο για το πως θα αλλάξουμε τα Ιόνια νησιά και την πατρίδα μας. Σκοπός της πολιτικής μας είναι να βελτιώνει τη ζωή όλων των πολιτών».

Ανανεώθηκαν οι εκλογικοί κατάλογοι

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον όλοι οι πολίτες μπορούν να μάθουν σε ποιο εκλογικό κέντρο θα ψηφίζουν - καθώς ενημερώθηκαν οι εκλογικοί κατάλογοι και με τις τελευταίες αλλαγές για τους ετεροδημότες.

Η τελευταία ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στις 11/04/2023 και περιλαμβάνει μεταβολές μέχρι και τις 28/02/2023.

Οι εκλογές θα γίνουν με τελευταίες τις αλλαγές του Φεβρουαρίου.

Από τις 28 Φεβρουαρίου, άλλωστε, δεν γίνονται πλέον δεκτές νέες αιτήσεις από ετεροδημότες, ενώ αδύνατη είναι και η ανάκληση της αίτησης, δηλαδή η διαγραφή από τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών.

Πώς θα βρείτε πού ψηφίζετε με ένα κλικ

Μπαίνετε στη διεύθυνση https://www.ypes.gr/mathe-poy-psifizeis-forma/

Συμπληρώνετε το επώνυμο και τα πρώτα στοιχεία από το όνομά σας, αλλά και τα ονόματα του πατέρα και της μητέρα σας. Ακόμα προσθέτετε την χρονολογία γέννησή σας.

Εναλλακτικά - εφόσον το θυμάστε - συμπληρώνετε μόνο τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό (E.E.A.) και το επώνυμό σας.

dikaiologitika.gr 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.