Εντυπωσίασαν με την απόδοση των ύμνων οι χορωδίες που συμμετείχαν στην εκδήλωση της ΙΜ Ελασσόνας «ΙΔΟΥ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ»

Την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με χορωδιακές ψαλμωδίες με ύμνους της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος με τίτλο «ΙΔΟΥ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ».

Στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά, παρουσία πλήθους κόσμου, ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Φαρσάλων «ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ» (με χοράρχη τον π. Θωμά Κάια) και ο Σύλλογος Βυζαντινής Μουσικής Λάρισας «ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΜΕΛΩΔΟΙ» (με χοράρχη τον κ. Γεώργιο Λεμονόπουλο), απέδωσαν ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας εν όψει των μεγάλων εκκλησιαστικών γεγονότων της Σταύρωσης και της Ανάστασης του Κυρίου.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης – αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Καραλάσκος, εκ μέρους του Σεβασιωτάτου Μητροπολίτη Ελασσόνας, ευχαρίστησε τις δύο χορωδίες για την πολύ όμορφη παρουσίας τους και ευχήθηκε σε όλους μια ευλογημένη και Αγία Μεγάλη Εβδομάδα.Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.