Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελασσόνας: Απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία

Σε δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής: «Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελασσόνας τιμώντας το διαχρονικό σύμβολο των αγώνων, την ΕΡΓΑΤΙΚΉ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΆ, αποδίδει φόρο τιμής στους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, σε όλες και όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και την ισότητα. Ενώνουμε τη φωνή μας με τους συνανθρώπους μας που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την οργή μας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 συνανθρώπους μας επί το πλείστων νέα παιδιά, απαιτώντας διερεύνηση σε βάθος και απόδοση ευθυνών, αλλά και άμεση λήψη μέτρων για να μη ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

Βρισκόμαστε σε θέση μάχης, εκφράζοντας με κάθε τρόπο την εναντίωσή μας σε κάθε ελαστική μορφή εργασίας, σε μειώσεις μισθών, σε καταστρατήγηση των κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων μας. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, επιβάλλεται να προασπίσουμε τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και να αποτρέψουμε όλους τους αντεργατικούς νόμους που γονατίζουν τους εργαζόμενους και τις εργασιακές σχέσεις.

Αγωνιζόμαστε ενωμένοι για την ουσιαστική στήριξη της μισθωτής εργασίας, απαιτώντας αξιοπρεπή διαβίωση για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία».

Δευτέρα 1η Μάη.

Ημέρα μνήμης τιμής και αγώνα.

Όλοι στην συγκέντρωση του Εργατικού - Κέντρου - Ελασσόνας | Κεντρική Πλατεία  ώρα 10:00 π.μ.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.