Στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, ο Ν. Ντόλας

 Ουσιαστική και σημαντική ήταν η ενημέρωση που έλαβε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Λάρισας, κ. Νίκος Ντόλας από τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Λάρισας (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) και Θεσσαλίας (Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης – Π.Δ.Ε.). Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Ντόλας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και τους Προϊσταμένους των τμημάτων: Διοικητικού, Οικονομικού, Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Εκπαιδευτικών Θεμάτων.  Παράλληλα, ξεναγήθηκε στα αντίστοιχα τμήματα κάθε Διεύθυνσης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συναδέλφους του, υπαλλήλους των, εν λόγω, υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ντόλας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, τον κ. Νίκο Ζέρβα, με τον οποίο ανέπτυξαν σημαντικά ζητήματα για την εκπαίδευση, αλλά και θέματα ευρύτερου πολιτικού ενδιαφέροντος. Στο ίδιο γόνιμο κλίμα, πραγματοποιήθηκε και η συζήτηση με τη Διευθύντρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κα Βάσω Ζιάκα, από την οποία ενημερώθηκε λεπτομερώς για το οργανόγραμμα και το έργο της Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας.

Ο κ. Ντόλας, σε συνέχεια της ενημέρωσης που έλαβε, σημείωσε το σημαντικό έργο που πραγματοποιείται από όλες τις Διευθύνσεις, οι οποίες αποτελούν τους πυλώνες της ομαλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων και των σχετικών υπηρεσιών της εκπαίδευσης της Λάρισας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο ίδιος, ως εκπαιδευτικός, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για θέματα που άπτονται της εκπαίδευσης, των δομών της, και της εξέλιξής τους στο σύγχρονο, σύνθετο κοινωνικοπολιτικό περιβάλλον. Πρόκειται για ζητήματα που ανέπτυξε και συζήτησε με τους συναδέλφους του, εκπαιδευτικούς, κατά την ξενάγησή του, στις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.