Εμπλουτίζεται η βιβλιοθήκη του Δημοτικού Λιβαδίου Ελασσόνας

Αρωγοί στην προσπάθεια εμπλουτισμού της νεοσύστατης Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου Λιβαδίου Ολύμπου, στέκονται τόσο η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κων/νος Κούμας» όσο και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Αθλητισμού (Παιδικό Τμήμα), οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας, προσφέροντας Δωρεάν Νέους Τίτλους Βιβλίων (116 & 50 τίτλους αντίστοιχα έκαστη). 

Η Δωρεά εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων με τίτλο: «Αξιοποίηση της Σχολικής Βιβλιοθήκης-Φιλαναγνωσία», το οποίο υλοποιείται στο Σχολείο μας, κατά το τρέχον σχολικό έτος από την αρμόδια εκπαιδευτική ομάδα, τον Διευθυντή της Μεταξιώτη Νικόλαο, την εκπαιδευτικό Γλυκερία Γαζέτη και τη συντονίστρια εκπαιδευτικό του Προγράμματος, Φωτεινή Σπανού.

«Ευχαριστούμε θερμά», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του σχολείου, «την προϊσταμένη της Δημόσια Βιβλιοθήκης Λάρισας Σιάνα Γεωργία, καθώς και την προϊσταμένη του Παιδικού Τμήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας κ. Παπαδοπούλου Χριστίνα για την άμεση ανταπόκριση και στήριξή τους στο έργο μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τις εκδόσεις «Ψυχογιός» για την ενίσχυσή τους με 10 νέους τίτλους βιβλίων, μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι συμβάλλει τόσο ουσιαστικά όσο και οικονομικά στην υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος.

Με τους μικρούς μαθητές να κινητοποιούνται προς τη Φιλαναγνωσία και περίπου 2.000 τίτλους βιβλίων προς καταγραφή και αρχειοθέτηση στα ερμάρια της Δανειστικής Βιβλιοθήκης μας, έρχονται μάλλον αισιόδοξα μηνύματα, από τον ορεινότερο προορισμό του νομού μας...

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.