Συνάντηση Γεραπετρίτη με στελέχη της ΝΔ Λάρισας

 Στα πλαίσια της χθεσινής επίσκεψης του Υπουργού Επικρατείας και Υπουργού Μεταφορών κ. Γεώργιου Γεραπετρίτη στην Λάρισα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας και μέλη της, τους Προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο., εκπρόσωπο της ΟΝΝΕΔ και εκπρόσωποι της ΔΑ.Κ.Ε. σε ξενοδοχείο της πόλης.

 Στη συζήτηση που ακολούθησε, σε γόνιμο κλίμα, ανταλλάχτηκαν απόψεις σχετικά με τον σχεδιασμό του προεκλογικού αγώνα και για κρίσιμα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας.

Ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους των φορέων της πόλης μας, συζητώντας προβλήματα των κλάδων τους και μετέφεραν το κλίμα που υπάρχει στον νομό. Στην συνάντηση αυτή παρόντες ήταν ο γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Βασίλης Πινακάς, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Νίκος Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηλίας Κοτσιμπογεώργιος, ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Θεόφιλος Καραχάλιος, η διευθύντρια του ΣΘΕΒ Ελένη Καματέρη, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος Μιχάλης Μούσιος, ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Μιχάλης Σακελλαρίου, ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βασίλης Μανδηλάς και ο Πρόεδρος Χοιροτρόφων Ελλάδος Γιάννης Μπούρας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.