Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ένωση Ελασσόνας

Το κλίμα σύμπνοιας και συνεννόησης που αποτυπώθηκε κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ένωση Ελασσόνας ήταν αυτό που χαρακτήρισε και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν για τη συγκρότηση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα απ' το καταστατικό, κοινός παρονομαστής υπήρξε η ανάγκη συνέχειας της καλής πορείας του Συνεταιρισμού.

Έτσι, στη θέση του πρόεδρου επανεξελέγη ο Αθανάσιος Στούπας, έχοντας στο πλευρό του ως αντιπρόεδρο τον Παναγιώτη Μπόλη και γραμματέα τον Θεόδωρο Μηνά. Τη θέση του ταμία αναλαμβάνει o Ιωάννης Γαλάρας, ενώ το Δ.Σ. πλαισιώνει ως μέλος ο Γιώργος Κυριλλίδης .

Σε σχετική του δήλωση ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Αθανάσιος Στούπας, αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη για τη συμμετοχή στην άψογη διαδικασία, όπως βεβαίως και για την εμπιστοσύνη που όλα αυτά τα χρόνια δείχνουν στο πρόσωπό του, δήλωσε τα εξής: 
«Αποτελεί  τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη αυτή η εμπιστοσύνη . Δηλώνει ταυτόχρονα πως κάτι κάλο κάνουμε στον συνεταιρισμό και όλοι μαζί είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.