Κοσμοπλημμύρα στην πρώτη επίσημη περιοδεία του Χρήστου Καπετάνου στα Φάρσαλα

Ιδιαίτερα εγκάρδια και πολύ θερμή υποδοχή επεφύλαξαν περισσότερα από 500 άτομα στα Φάρσαλα στον υποψήφιο βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Λάρισας, Χρήστο Καπετάνο, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην ιδιαίτερη πατρίδα του  τη Μεγάλη Τρίτη.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Χρήστου Καπετάνου ήταν η λαϊκή αγορά των Φαρσάλων. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εμπόρους, τους επαγγελματίες πωλητές, τους παραγωγούς και τους καταναλωτές. Όπως παρατήρησε ο Φαρσαλινός πολιτικός μετά την επίσκεψή του στη λαϊκή αγορά, «οι τιμές είναι συγκρατημένες, χάρη, κυρίως, στο ένστικτο  και την ενσυναίσθηση των παραγωγών, οι οποίοι σέβονται και τιμούν τους καταναλωτές».

Στη συνέχεια ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας έκανε περίπατο στους δρόμους της πόλης των Φαρσάλων, πραγματοποιώντας επισκέψεις στα καταστήματα της περιοχής. Ο κ. Καπετάνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει εκτενώς με τους καταστηματάρχες, τους καταναλωτές και τους διερχόμενους περαστικούς. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα της πολιτικής κατάστασης, ενόψει των εθνικών εκλογών του Μαϊου, ενώ αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το Πάσχα , ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους.

Επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ της πόλης, ενώ τελευταίος σταθμός της περιοδείας του ήταν η στάση του σε κεντρικό, γνωστό κατάστημα εστίασης της περιοχής στο οποίο εν τέλει λόγω της πληθώρας του κόσμου παρέθεσε ομιλία.

Φανερά συγκινημένος ο Φαρσαλινός πολιτικός για τη θερμή υποδοχή, σε ένα κατάμεστο από κόσμο καφέ, που κατέκλυσε και εξωτερικά την κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μόνη επιλογή ως ψήφο ευθύνης, ενώ έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας, αναφερόμενος σε αδρές γραμμές στο πρόγραμμα της ΝΔ για την επόμενη τετραετία.

Τελειώνοντας την ομιλία του ο Χρήστος Καπετάνος ανέφερε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την παρουσία σας εδώ και την υποδοχή που μου επιφυλάξατε εσείς , στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ζητώ την στήριξη σας στην παράταξη της ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τα Φάρσαλα θα έχουν υποψήφιο βουλευτή στις εθνικές εκλογές και ευελπιστώ στην στήριξη σας».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.