Σημαντικά ποσά αφαίρεσαν διαρρήκτες το βράδυ του Επιταφίου στην Ελασσόνα – Κλοπές σε Λάρισα και Δήμο Τεμπών

 Την ώρα του Επιτάφιου θρήνου, όπως και τηs Ανάστασης ,όπου οι πιστοί μετέβησαν στουs ναούς για τα θρησκευτικά τουs καθήκοντα, επέλεξαν φέτος οι διαρρήκτες για να δράσουν σε πόλεις και χωριά, κλέβοντας σημαντικά χρηματικά ποσά, αλλά και τιμαλφή. 

Το βράδυ του Επιταφίου μόνο στην Ελασσόνα διαρρήκτες έκλεψαν εφτά σπίτια. Από μονοκατοικία 1ου ορόφου αφαίρεσαν περισσότερα από 5.500 ευρώ σε μετρητά, όπως και χρυσαφικά αξίας 8.500 ευρώ. Το ίδιο βράδυ, από δεύτερο σπίτι στην Ελασσόνα έκλεψαν 3.000 ευρώ και από ένα τρίτο σπίτι έκλεψαν 6.000 ευρώ.

Το βράδυ της Ανάστασης και σε χωριό του Δήμου Τεμπών -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» άγνωστοι διαρρήκτες προσέγγισαν το σπίτι μέσω χωραφιού και εισέβαλαν από ένα παλιό παράθυρο. 

Έτσι, έκλεψαν, μεταξύ άλλων,40 χρυσές λίρεs, ένα σετ χρυσών κοσμημάτων, όπωs και δύο εικόνεs τηs Παναγίαs, μία χρυσή και μία ασημένια.

Απροσδιόριστα μεγάλο χρηματικό ποσό ήταν και η λεία των διαρρηκτών που έδρασαν το βράδυ τηs Ανάστασης, στη Λάρισα. Όταν από διπλανή ταράτσα βρέθηκαν στο μπαλκόνι διαμερίσματος στον 5o όροφο για να κλέψουν έτσι απροσδιόριστο χρηματικό ποσό, όπωs και ρολόγια πολυτελείας. Διάρρηξη που ερευνά n Υποδιεύθυνση Ασφάλειαs Λάρισαs.

Του Βαγγέλη Κακκάρα 
Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 
φωτο αρχείου
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.