Σημαντική νίκη για τη Δόξα Βλαχογιαννίου μέσα στην Τσαριτσάνη

Σ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πληγωμένος από τις πολλές απουσίες, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Δόξα Βλαχογιαννίου που καίγονταν για βαθμούς.

Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού είχαν πολύ καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος κάτι που θα καταφέρουν αρχικά οι παίκτες του Βασίλη Μπακογιάννη στο 8ο λεπτό με τον Τσούτσα, αλλά να δέχονται την ισοφάριση στο 29ο λεπτό με τον Φράτζα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Η Δόξα Βλαχογιαννίου θα καταφέρει στο 66’ να πάρει το προβάδισμα με πλασέ του Αλεξίου.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης, θα φτάσει κοντά στην ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Μιγδάνη όμως να πραγματοποιεί πολύ καλή απόκρουση σε σουτ του Γανού, διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο σημερινό παιχνίδι πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην μεγάλη τοπική κατηγορία ο 14χρονος  (02-07-2008) τερματοφύλακας του Οικονόμου Αλέξανδρος Μουλτσιάς. 

Το φιλμ του παιχνιδιού:
8’ Μετά από κάθετη πάσα του Γκόλτσιου, τελικός αποδέκτης της μπάλας θα είναι ο Τσούτσας που με ψύχραιμο πλασέ θα νικήσει τον Μιγδάνη κάνοντας το 1-0.
12’ Μετά από πάσα του Δριστέλα ο Βλαχάκης μόνος με το τέρμα χάνει μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
17’ Σουτ του Τσούτσα από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μιγδάνη.
18’ Σουτ του Δριστέλα μέσα από την από πάσα του Τσούτσα, ψηλά άουτ.
21’ Μακρυνό σουτ του Αθανασούλη στα χέρια του Μουλτσιά.
22’ Σουτ του Τσούτσα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μιγδάνη.
24’ Σουτ του Ρόντε, στην αγκαλιά του Μουλτσιά.
29’ Από εκτέλεση κόρνερ του Γελαλή, ο Φράντζας θα πάρει την κεφαλιά και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
44’ Σουτ του Βλαχάκη στα χέρια του Μιγδάνη.
46’ Δυνατό σουτ του Λάλλου στο δεξί δοκάρι του Μουλτσιά.
66’ Ο Αλεξίου με πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-2, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. 
90’ Καλό σουτ από το Γανό, θα διώξει εκπληκτικά σε κόρνερ ο Μγδάνης.

Οικ. Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μουλτσιάς Αλ., Μουτσιάς Δημ., Μπουμπουνάρας (61’ Γανός), Γεωργούλης, Μιφτάρι, Γκόλτσιος, Τσούτσας, Πούτας, Δριστέλας, Δραχαλίβας Στ., Βλαχάκης.
Δόξα Βλαχογιαννίου (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ. Αθανασούλης, Κυπαρίσσης, Λάλλος, Αλεξίου (89’ Παπανικολάου), Φράντζας, Ιωαννίδης Σπ., Γελαλής, Ρόντε (58’ Κοντοθανάσης).
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.