Στέλλα Μπίζιου από Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Ελασσόνας: Η κοινωνία του 21ου αιώνα απαιτεί ίσες ευκαιρίες για όλους

 «Η ειδική εκπαίδευση οφείλει να καλύπτει τις ανάγκες και τις δεξιότητες των μαθητών και να ικανοποιεί τις οικογένειές τους. Άλλωστε πρόκειται για παιδιά γεμάτα αισιοδοξία και θάρρος για τη ζωή, με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως όλα τα παιδιά του κόσμου, τα οποία δεν μπορεί να κατηγοριοποιούνται από κανένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους γνώρισμα. Η κοινωνία του 21ου αιώνα απαιτεί ίσες ευκαιρίες για όλους».

Τα παραπάνω δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε η ίδια στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Ελασσόνας μετά την πρόσκληση που της απηύθυναν οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Βουλή των Εφήβων".

«Εδώ από την πατρίδα μου την Ελασσόνα, ανάμεσα σε παιδιά όλο ζωντάνια και θέληση για ζωή και σε εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς, θέλω να στείλω μήνυμα ισότητας και ίσων ευκαιριών.

Θέλω επίσης να επιβραβεύσω τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στη Βουλή των Εφήβων, ένα σπουδαίο πρόγραμμα που στηρίζεται έμπρακτα από τον Πρόεδρο της Βουλής αλλά και ολόκληρο το Σώμα.

Η συμμετοχή μου στα κοινά, και η ενασχόλησή μου με την πολιτική έχει να κάνει ακριβώς με αυτό: με τον αγώνα διαρκείας για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και το υπουργείο Παιδείας στήριξαν έμπρακτα την ειδική εκπαίδευση και θα συνεχίσουμε ως κυβέρνηση και μετά την 21η Μαΐου να εφαρμόζουμε όλες εκείνες τις πολιτικές που ανοίγουν ορίζοντες και ετοιμάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους υπεύθυνους πολίτες του αύριο», δήλωσε η κα Μπίζιου χαρακτηριστικά.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.