Στο Γυμνάσιο-Λύκειο Κρανέας ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Το Γυμνάσιο - Λύκειο Κρανέας επισκέφτηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων. Κορακίδη, τον αντιδήμαρχο κ. Αθ. Καλιακούδα και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελασσόνας κ. Χαρ. Γκουντούρα, μετά από πρόσκληση της προέδρου του Συλλόγου Γονέων μαθητών του σχολείου κ. Ειρήνης Χριστοδούλου.

Τους εκπροσώπους του δήμου υποδέχτηκε η διευθύντρια του σχολείου κ. Ευδοκία Ζιακούλη και τους ενημέρωσε για τις ανάγκες του σχολείου. Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο κ. Γάτσας περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του σχολείου και διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο σχολικής ζωής για τους μαθητές και μαθήτριες της σχολικής μονάδας και την ανάγκη να αναβαθμιστεί το κλειστό γυμναστήριο. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Χριστοδούλου παρουσίασε αναλυτικά τα θέματα που έχει καταγράψει ο Σύλλογος και χρήζουν παρέμβασης.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και ειδικότερα για την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων για τα ΑμεΑ με την κατασκευή ράμπας και χώρων υγιεινής ΑμεΑ. Συμπλήρωσε δε ότι το κλειστό γυμναστήριο του σχολείου έχει ενταχθεί στο έργο συντήρησης σχολικών κτηρίων προϋπολογισμού 431.300,00 ευρώ, το οποίο έχει δημοπρατηθεί και περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης του γυμναστηρίου του Γυμνασίου - Λ.Τ. Κρανιάς και πιο συγκεκριμένα:

·         Αποξήλωση του υφιστάμενου δαπέδου του γυμναστηρίου το οποίο έχει υποστεί φθορές και αντικατάστασή του με αθλητικό πλαστικό δάπεδο, κατάλληλο για χώρους άθλησης και γυμναστηρίων, καθώς επίσης και γραμμογράφηση αυτού

·         Αποξήλωση των ξύλινων σοβατεπιών και τοποθέτηση νέων

·         Αποξήλωση των υφιστάμενων θυρών, παραθύρων και σταθερών κουφωμάτων και αντικατάστασή τους με νέα

·         Καθαίρεση των επιχρισμάτων της οροφής του χώρου που είναι τοποθετημένα τα όργανα γυμναστικής και όπου αλλού απαιτείται και εκ νέου σοφάτισμα των επιφανειών αυτών

·         Χρωματισμοί όλων των εσωτερικών επιφανειών του γυμναστηρίου

·         Αντικατάσταση των ποδιών των παραθύρων με μάρμαρο

·         Συντήρηση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και αντικατάσταση των φθαρμένων υλικών (φωτιστικά, ρευματοδότες κ.α.)

·         Αποξήλωση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων και τοποθέτηση νέων τύπου LED.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.