Αύριο ο μεγάλος τελικός της ΕΠΣΛ – Δωρεάν λεωφορείο για τους φιλάθλους του ΠΟΕ

Αύριο Πέμπτη στις 5 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο φετινός 51ος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, στο στάδιο Αλκαζάρ (17:00) με φιναλίστ τον περσινό κάτοχο του τροπαίου Π.Ο. Ελασσόνας και τον Α.Ο. Μαυροβουνίου και σίγουρα θα είναι ένας αγώνας γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο του νομού Λάρισας.

Η ομάδα της Ελασσόνας, φτάνει για τρίτη συνεχόμενη φορά σε τελικό, καθώς είναι ο νικητής των δύο τελευταίων τελικών του θεσμού το 2019 και το 2022, με δεδομένο ότι τις περιόδους 2019-20 και 2020-21 δεν διεξήχθησαν τελικοί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, και αν κερδίσει και το φετινό τρόπαιο θα είναι η μοναδική ομάδα που έχει τρεις νίκες κατά σειρά σε ισάριθμους τελικούς.

Οι άνθρωποι του ΠΟΕ, για τη διευκόλυνση των φιλάθλων  έχουν φροντίσει να διαθέσουν λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνηση φιλάθλων από την Ελασσόνα στην Λάρισα για τον μεγάλο τελικό, με ώρα αναχώρησης στις 3 το μεσημέρι από την κεντρική πλατεία Ελασσόνας.

Για τους φιλάθλους της Ελασσόνας θα διατεθεί η θύρα 4 του σταδίου Αλκαζάρ και για τους φιλάθλους του Μαυροβουνίου η θύρα 2, ενώ στη θύρα 3 θα μπορούν να προσέρχονται οι επίσημοι, οι ουδέτεροι φίλαθλοι, αλλά και όποιοι άλλοι επιθυμούν. 

Τα εισιτήρια για τις θύρες 2 και 4 θα τιμώνται στα 5 ευρώ και για τη Θύρα 3 στα 10 ευρώ αντίστοιχα.

Όλα τα έσοδα, όπως και η αμοιβή των διαιτητών, θα διατεθούν στο ταμείο αρωγής της ΕΠΣΛ. 

Σε κάθε έναν από τους δύο φιναλίστ θα δοθούν από 30 προσκλήσεις, ενώ σε όλες τις ομάδες του νομού θα δοθεί από μία πρόσκληση.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.