Θωμάς Παπαλιάγκας από Φάρσαλα και Μελιβοία: «Να περάσουμε επιτέλους από τις υποσχέσεις, στις λύσεις και τα μετρήσιμα αποτελέσματα »

Με επίσκεψη στα Φάρσαλα και στη Μελιβοία , συνέχισε τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Παπαλιάγκας.

Στα Φάρσαλα ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με πολίτες, επισκέφθηκε την αγορά της πόλης και το Κέντρο Υγείας , στο οποίο συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και με τους πολίτες που βρέθηκαν εκεί.

«Δε χρειάζεται να επαναλάβω τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, που έχει δημιουργήσει, σε ολόκληρη τη χώρα, η κυβερνητική πολιτική. Η υποβάθμιση της Α’βαθμιας Υγείας, η υποστελέχωση των Κέντρων Υγείας, οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό είναι τραγικές. Ιδιαίτερα για ένα Κέντρο Υγείας σαν αυτό των Φαρσάλων που προσπαθεί να καλύψει ιατρικές ανάγκες κατοίκων του νομού, που απέχουν πολλά χιλιόμετρα από τα νοσοκομεία της πόλης. Η δέσμευση του Ν. Ανδρουλάκη για ένα νέο ΕΣΥ, όπως το οραματίστηκαν ο Γιώργος Γεννηματάς, ο Παρασκευάς Αυγερινός και ο Ανδρέας Παπανδρέου, για ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που θα είναι μεγαλύτερος πυλώνας κοινωνικής δικαιοσύνης, δείχνει τη βαρύτητα που το ΠΑΣΟΚ δίνει σε αυτό το θέμα. Οι 8 προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την αναγέννηση του ΕΣΥ είναι οι βασικοί άξονες μιας ολοκληρωμένης και ουσιαστικής παρέμβασης στον Τομέα της Υγείας», τόνισε ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

Το απόγευμα ο Θωμάς Παπαλιάγκας επισκέφθηκε τα γραφεία της Δ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Αγιάς και συναντήθηκε με μέλη της Συντονιστικής της Επιτροπής. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις και η προεκλογική δραστηριότητα ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

«Υπάρχει μια κοινή εκτίμηση όλων: Το αποτέλεσμα το βράδυ των εκλογών θα εκπλήξει πολλούς. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής, με ισχυρό διψήφιο ποσοστό. Η δική μας δημοσκόπηση γίνεται καθημερινά με την επαφή μας με τους πολίτες και θεωρώ πολύ αξιόπιστα τα αποτελέσματά της», τόνισε ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

Το βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε τη Μελιβοία, όπου και συνομίλησε με κατοίκους του χωριού, παρουσία και του Δημάρχου Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα.

« Η Μελιβοία είναι από τις περιοχές εκείνες  που μπορεί κάποιος να συναντήσει νέους ανθρώπους να μένουν και να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον τόπο τους, γιατί με πολλές προσπάθειες και κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, εξασφαλίζει δουλειά, εισόδημα και προοπτική σε αυτούς. Αν μάλιστα, υπήρχε και η στήριξη της πολιτείας, στο βαθμό που μπορούσε και έπρεπε, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα! Ακόμα και σε μια δύσκολη χρονιά σα τη φετινή, με τα προβλήματα στην παραγωγή του κάστανου και τις ανεπαρκέστατες αποζημιώσεις, υπάρχει και θέληση και αισιοδοξία για το αύριο. Δυστυχώς αυτά από μόνα τους δεν φτάνουν. Η απουσία του κεντρικού κράτους, η αδιαφορία για τα αυτονόητα, οι ελλείψεις σε υποδομές -απόρροια του λανθασμένου κεντρικού σχεδιασμού – αποτελούν εμπόδια στην εξέλιξη, στην ανάπτυξη της περιοχής.

Δεν αρκούν ούτε μεγάλα λόγια, ούτε αόριστες υποσχέσεις , ούτε προεκλογικές «ευαισθησίες» αλλά πρέπει επιτέλους να περάσουμε στην εποχή των συγκεκριμένων λύσεων και αποτελεσμάτων.

Κι αυτό μπορούμε να το κάνουμε, με ουσιαστική και ισχυρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του νομού μετά τις εκλογές, που δεν θα σταματά στο «φιλικό χτύπημα στην πλάτη» αλλά θα αναδεικνύει θέματα, θα διεκδικεί λύσεις και θα πετυχαίνει μετρήσιμα αποτελέσματα.

Και αυτή είναι μια προσωπική δέσμευση που θα την τιμήσω μέχρι τέλους», κατέληξε ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.