Στέλλα Μπίζιου από Μακρυχώρι: Σας ζητώ να μου δώσετε και πάλι την εντολή να συνεχίσω το έργο που ξεκινήσαμε μαζί

«Πριν τέσσερα χρόνια, εδώ από το Μακρυχώρι ζήτησα τη στήριξη και την εντολή σας για να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή. Μου δώσατε ηχηρή εντολή και έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να σας εκπροσωπήσω επάξια. Έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας και νιώθω πως τίμησα την εντολή σας. Σας ζητώ λοιπόν να αξιολογήσετε την προσφορά μου και να μου δώσετε και πάλι την εντολή να συνεχίσω το έργο που ξεκινήσαμε μαζί και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα μια Ελλάδα πιο ισχυρή και δυνατή».

Τα παραπάνω τόνισε στην προεκλογική της συγκέντρωση στο Μακρυχώρι, μετά την περιοδεία της σε Ελάτεια, Ευαγγελισμό, Αμπελάκια, Τέμπη και Ιτέα, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία μίλησε σε πολυπληθές ακροατήριο.

«Στηρίξαμε τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους μας αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά τους στην οικονομία της χώρας. Βρεθήκαμε δίπλα τους σε όλες τις δύσκολες στιγμές, σε μια τετραετία που η κυβέρνηση της ΝΔ αναγκάστηκε να δώσει μάχες για να αντιμετωπίσει μεγάλες και ασύμμετρες απειλές που προκλήθηκαν λόγω εξωγενών παραγόντων. Κρατήσαμε τη χώρα όρθια, κρατήσαμε την κοινωνία μας ενωμένη.

Την ερχόμενη Κυριακή οφείλετε να απαντήσετε στο μοναδικό δίλημμα που τίθεται κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά με σταθερά βήματα ή θα γυρίσει πίσω στην περίοδο των απειλών και της ανασφάλειας;

Την ώρα που στην αντιπολίτευση ασχολούνται με σενάρια εκλογικής λαθροχειρίας, εμείς καταθέτουμε στον Ελληνικό λαό το προεκλογικό μας πρόγραμμα, μιλώντας για το αύριο. Για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της προκοπής. Γι’ αυτό και σας καλώ την Κυριακή 21 Μαΐου να δώσετε ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη ΝΔ», κατέληξε η κα Μπίζιου.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.