Κέλλας από Χάλκη και Πλατύκαμπο: Συμβόλαιο τιμής η πολύχρονη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου

«Όλα αυτά τα χρόνια, η σχέση μας χτίστηκε σε γερές βάσεις, με εκτίμηση και συνεργασία, που έφεραν θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου αποτελεί για μένα συμβόλαιο τιμής, το οποίο θα υπηρετήσω με συνέπεια και μαχητικότητα και την επόμενη τετραετία».

Αυτά ανέφερε, από τη Χάλκη και τον Πλατύκαμπο, ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, τονίζοντας:

«Ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι κοντά σας, στα δύσκολα και στα εύκολα. Με διαρκή παρουσία στα χωριά, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του».

Στη συνέχεια, κάνοντας αναφορά στη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος και της ελληνικής γεωργίας, επεσήμανε:

«Διεκδικήσαμε και πετύχαμε πολλά, όπως την καταβολή αποζημιώσεων ρεκόρ από τον ΕΛΓΑ στους πληγέντες παραγωγούς, έκτακτη οικονομική ενισχύσεις σε όσους χτυπήθηκαν από την κλιματική κρίση και τον πόλεμο της Ουκρανίας, δώσαμε κίνητρα για την ανάπτυξη των Συνεταιρισμών, υλοποιήσαμε προγράμματα εκπαίδευσης Νέων Αγροτών, καθιερώσαμε τους γεωργικούς συμβούλους, προετοιμάζοντας το μέλλον του πρωτογενούς τομέα. Κι όλα αυτά σε δύσκολες περιόδους, στις οποίες είχαμε να αντιμετωπίσουμε αλλεπάλληλες κρίσεις. Σίγουρα απομένουν αρκετά ακόμη να γίνουν. Ωστόσο, το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ για τη Θεσσαλία, το οποίο παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην περιοχή μας, είναι ξεκάθαρο, και κοστολογημένο. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ο κάμπος μπορεί να ελπίζει σε επίλυση του αρδευτικού και υδρευτικού ζητήματος, μέσα από έργα ουσίας, ενταγμένα σε συγκεκριμένα προγράμματα και όχι μακέτες. Μαζί πήγαμε στα Υπουργεία, μαζί διεκδικήσαμε, μαζί πετύχαμε τα κονδύλια που προορίζονται για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου μέσα από χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως το νέο ΕΣΠΑ, η νέα ΚΑΠ, το Ταμείο Ανάκαμψης να έρθουν στην περιοχή μας, να ενισχύσουν τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα τους εξωστρεφείς Συνεταιρισμούς, τους άξιους και εργατικούς αγρότες μας».

«Οι παραγωγοί γνωρίζουν, πλέον, ότι με κυβέρνηση τη ΝΔ έχουν έναν αξιόπιστο  συνομιλητή, ο οποίος στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους, για να κάνουμε τον πρωτογενή τομέα πρωταθλητή στην Ευρώπη», κατέληξε ο Λαρισαίος πολιτικός.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.