Λιακούλη: Tο έργο, η ιστορία, η κοινωνική ρίζα του ΠΑΣΟΚ δεν αντιγράφονται

 Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τους δημοσιογράφους Γ. Παπαδάκη και Μ. Αναστασοπούλου, συμμετείχε η τ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και υπ. Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Η Λαρισαία Βουλευτής και εκ νέου υποψήφια, στηλίτευσε «τα διαρκή fake news του κ. Μητσοτάκη εναντίον της Παράταξής μας. Όπως, για παράδειγμα, τα ψέματα για τον φράχτη στον Έβρο, δηλαδή για το έργο που το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε να οικοδομεί, όταν η Ν.Δ. το χαρακτήριζε “αντιπερισπασμό στα μνημόνια” και ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για “τείχος της ντροπής”. Επιπλέον, τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη περί δήθεν ταύτισης του ΠΑΣΟΚ με τον κ. Βαρουφάκη, παρά τις συνεχείς κατηγορηματικές διαψεύσεις του Νίκου Ανδρουλάκη και παραγνωρίζοντας ότι ήταν το ΠΑΣΟΚ που “έβαλε πλάτη” για να σταθεί όρθια η Ελλάδα, όταν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έπαιζαν το μέλλον της “στα ζάρια”, σκίζοντας τα Μνημόνια “στα Ζάππεια” του λαϊκισμού».

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως αποδεικνύεται, έχει ενοχλήσει πολύ τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα. Τους έχει ενοχλήσει η πολιτική του ειλικρίνεια, το ότι μίλησε ξεκάθαρα στον Ελληνικό Λαό, έδωσε στους πολίτες πριν τις εκλογές ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα, αποσαφήνισε συγκεκριμένα δώδεκα σημεία με σοσιαλδημοκρατικό και προοδευτικό στίγμα, οριοθέτησε σαφώς προσδιορισμένες κόκκινες γραμμές, μεταξύ των οποίων το Κοινωνικό Κράτος, η προστασία της 1ης κατοικίας και της αγροτικής γης, η αναγέννηση του Ε.Σ.Υ., η αξιοκρατία και η διαφάνεια. Απέναντι στον διαυγή πολιτικό λόγο του Νίκου Ανδρουλάκη, και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας ταυτίζονται μεταξύ τους, συμφωνούν στο ότι πριν τις πολιτικές, προηγείται ο εαυτός τους, θέτουν ως απαραίτητη προϋπόθεση -και ο ένας και ο άλλος- να καθίσουν στην καρέκλα του Πρωθυπουργού. Αυτή την εγωιστική αλαζονεία εισπράττουμε», τόνισε η Ευαγγελία Λιακούλη.

Εν κατακλείδι, η τ. Γραμματέας της Κ.Ο. και υπ. Βουλευτής Λάρισας υπογράμμισε ότι «το έργο, η ιστορία και η κοινωνική ρίζα του ΠΑΣΟΚ, το κάνουν να ξεχωρίζει. Γι’ αυτό βλέπετε και τα σοβαρά και τα ευτράπελα των τελευταίων ημερών, που όλοι προσπαθούν να πρασινίσουν, όλοι παίρνουν από τα δικά μας συνθήματα και τις δικές μας πολιτικές ιδέες, όλοι μιλούν για το 1981. Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ο Ιδρυτής μας, ο Ηγέτης μας, ο ανυπέρβλητος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που μεταρρύθμισε την Ελλάδα, προς όφελος των πολλών και μη προνομιούχων. Οι εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ας απαντήσουν ποιες μεταρρυθμίσεις υλοποίησαν όλα τα χρόνια διακυβέρνησής τους. Ζήσαμε τα έργα και τις ημέρες, τόσο του κ. Μητσοτάκη όσο και του κ. Τσίπρα. Η ουσία είναι μία. Νοιάζονται μόνο για τις ψήφους της Παράταξής μας. Όσα fake news και να γράφονται, όσες παρακολουθήσεις και να επιχειρήθηκαν στη Χώρα, όσες οργανωμένες επιθέσεις και να εξαπολύονται εναντίον του ΠΑΣΟΚ, ο Λαός γνωρίζει πολύ καλά ποιο είναι το δημοκρατικό σπίτι του, το πατρικό σπίτι του, και δεν το χαρίζει σε κανέναν. Η Δημοκρατία είναι χαραγμένη στο DNA του ΠΑΣΟΚ, οι πολίτες ξέρουν τι θα πράξουν την Κυριακή».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.