Στέλλα Μπίζιου σε Χτούρι και Κρήνη Φαρσάλων για την Πρωτομαγιά - Εγγυόμαστε ένα καλύτερο αύριο για τους εργαζομένους αυτής της χώρας

«Ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσει κανείς τους αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων, είναι να τους εγγυηθεί ένα καλύτερο αύριο. Να τους στηρίξει και να διαμορφώσει εκείνο το οικονομικό περιβάλλον που θα τους επιτρέψει να προκόψουν στη ζωή και να δούνε τα παιδιά και τα εγγόνια τους να προοδεύουν σε μια ισχυρή Ελλάδα. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η ΝΔ τιμάει την εργατική Πρωτομαγιά». 

Τα παραπάνω δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου από το Χτούρι Φαρσάλων και την Κρήνη όπου βρέθηκε την Πρωτομαγιά. 

«Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι αυτή που έφτασε τον βασικό μισθό στα 780 ευρώ, αυτή που αύξησε τις άδειες μητρότητας και πατρότητας, αυτή που μείωσε την ανεργία στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών. 

Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ που εγγυάται την περαιτέρω αύξηση του ΑΕΠ της χώρας, και την αύξηση των μισθών σε επίπεδα που θα εγγυώνται την πρόοδο και την προκοπή. 

Απέναντι στην κινδυνολογία και τον λαϊκισμό, στο ψεύδος και στην πολιτική απάτη, είμαστε εμείς που εγγυόμαστε ένα καλύτερο αύριο για τους εργαζομένους αυτής της χώρας. Για όλους τους Έλληνες», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Μπίζιου.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.