Ευαγγέλου: Άθλος του ΠΟΕ, η τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ

 Σε ανακοίνωση του για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ από τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελασσόνας (Π.Ο.Ε.), ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Νίκος Ευαγγέλου σημειώνει: 

«Πρόκειται για έναν ακόμη άθλο του ΠΟΕ, ο οποίος σηκώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Κύπελλο της ΕΠΣΛ, δίνοντας χαρά στους φιλάθλους της Ελασσόνας. Μια τέτοια επιτυχία είναι απόρροια συνεπούς προσπάθειας, καθώς η ομάδα δεν κατέκτησε μόνο την κορυφή του τοπικού κυπέλλου, αλλά διατήρησε τα σκήπτρα για τρίτη συνεχή φορά. Δυστυχώς οι ανειλημμένες υποχρεώσεις μου, λόγω της συνεδρίασης της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, δεν μου επέτρεψαν να είμαι στο γήπεδο. 

Συγχαίρουμε τους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση που κατάφεραν να παραμείνουν στην κορυφή και να γράψουν ιστορία. Αυτή η νέα επιτυχία, τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν σε υψηλό επίπεδο, ώστε να βάλουν ακόμη μεγαλύτερους στόχους από εδώ και πέρα. Να είστε βέβαιοι πως σε αυτή τους την προσπάθεια θα μας βρουν συμπαραστάτες. Συγχαίρουμε επίσης και τους φιλάθλους, που έδωσαν βροντερό παρόν και συνέβαλαν τα μέγιστα στη νέα επιτυχία του ΠΟΕ, που επικράτησε του ΑΟ Μαυροβουνίου με το επιβλητικό 4-0. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για νέες επιτυχίες». 


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.