Σε Χάλκη και Ναρθάκι ο Χρήστος Κέλλας για τον Άγιο Αθανάσιο

 «Η ανάδειξη της αλήθειας και η ενότητα της πίστης αποτέλεσαν θεμέλια της Εκκλησίας μας, για τα οποία αγωνίστηκε ο Μέγας Αθανάσιος στην επίγεια ζωή του, αναδειχθείς σε έναν από τους μεγαλύτερους πατέρες της χριστιανοσύνης. Πρόκειται για συστατικά στοιχεία της Ορθοδοξίας, η οποία κατέστη κιβωτός του γένους μας σε δύσκολες ιστορικές περιόδους και πυλώνας προάσπισης της εθνικής μας συνείδησης

Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τη Χάλκη και το Ναρθάκι, όπου συμμετείχε στον Εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία, προς τιμήν της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου, προσθέτοντας:

«Για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της Εκκλησίας και την αντιμετώπιση των διώξεων που υπέστη από αιρετικούς της εποχής του, τιμούμε τη μνήμη του Αγίου Αθανασίου, που μας υπενθυμίζει, ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο και δεν διασφαλίζεται αν δεν είμαστε σε εγρήγορση».

Ο Λαρισαίος πολιτικός, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους πολίτες και συζήτησε μαζί τους θέματα επικαιρότητας. Αναφορικά με την πορεία προς τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, σημείωσε πως το ισχυρό προβάδισμα που διαθέτει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να δημιουργεί εφησυχασμό. Χαρακτηριστικά, υπογράμμισε ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα, για να συνεχιστεί το μεταρρυθμιστικό έργο της περιόδου 2019 – 2023 και να βελτιωθεί περαιτέρω το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, καταλήγοντας:

«Η πατρίδα μας βρίσκεται σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης, με την οικονομία μας να αναδεικνύεται σε μία από τις πιο ισχυρές οικονομίες της Ευρώπης και την ελληνική διπλωματία να σημειώνει επιτυχίες. Η Ελλάδα ισχυροποιείται διαρκώς στο διεθνές σύστημα και είναι απαραίτητο να διασφαλίσουμε ότι τα κεκτημένα της περασμένης τετραετίας δεν θα θυσιαστούν στον βωμό της “χαλαρής” ψήφου, η οποία θα ξαναβάλει τη χώρα σε περιπέτειες. Χρειαζόμαστε αυτοδύναμη κυβέρνηση, για να προχωρήσουμε σταθερά μπροστά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία». 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.