Θωμάς Παπαλιάγκας σε ΒΙ.ΠΕ, Μακρυχώρι, Γλαύκη και Αγιά: «Ώρα ευθύνης, προοπτικής και Αλλαγής»

Με επίσκεψη στη Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας και ομιλία σε εργαζόμενους γνωστής Βιομηχανίας, συνέχισε την προεκλογική του δραστηριότητα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Παπαλιάγκας.

«Από τις  προγραμματικές προτεραιότητες του  ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει η Ανάπτυξη!

  “Ανάπτυξη ανθεκτική, βιώσιμη, made in Greece”, που περιλαμβάνει ανάμεσα στα άλλα το Εθνικό Στρατηγικό Αναπτυξιακό Σχέδιο ,με αλλαγή των προτεραιοτήτων του Ταμείου Ανάκαμψης για την στήριξη της εγχώριας παραγωγής και τη δημιουργία ποιοτικών νέων θέσεων εργασίας» ανέφερε ο κ. Παπαλιάγκας

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Μακρυχώρι και τη Γλαύκη, όπου και μίλησε σε μαζικές συγκεντρώσεις των κατοίκων, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ  για την πρωτογενή και των ανθρώπων της.

«Υπάρχει συγκροτημένο σχέδιο με συγκεκριμένες προτάσεις που απαντούν στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και μπορούν να δώσουν άμεσες και ουσιαστικέ λύσεις. Όπως για παράδειγμα:

-Μέτρα μείωσης του κόστους των αγροτικών εφοδίων ,ζωοτροφών και καυσίμων.

-Μηδενισμός του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο για την περίοδο της κρίσης .

-Καθιέρωση του αφορολόγητου και ακατάσχετου των επιδοτήσεων, αποζημιώσεων και ενισχύσεων των αγροτών και κτηνοτρόφων

-Επιτάχυνση των επενδύσεων από τα προγράμματα της νέας ΚΑΠ.

-Αύξηση των ποσών του Ταμείου Ανάκαμψης που διατίθενται στον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροτικής παραγωγης και την αναδιάρθρωση καλλιεργειών χαμηλής απόδοσης

-Κίνητρα για την απασχόληση νέων ανθρώπων στην πρωτογενή παραγωγή. Με μείωση της φορολογίας τους και δωρεάν παραχώρηση δημόσιας γης», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής.

Ο κ. Παπαλιάγκας μιλώντας στην Αγιά αναφέρθηκε στη σημασία των εκλογών της 21ης Μαίου τονίζοντας πως « Μια ισχυρή Ελλάδα, με αξιοπρέπεια,  αυτοπεποίθηση και κοινωνική δικαιοσύνη είναι το δικό μας Προοδευτικό Όραμα για το Μέλλον.

Πιστοί πάντα στις διαχρονικές αξίες και αρχές της παράταξης μας αλλά με σύγχρονες πειστικές απαντήσεις στις διαφορετικές συνθήκες που δημιουργούν οι ραγδαίες αλλαγές, που συντελούνται γύρω μας.

Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί  να πορευτεί με ψηλά το κεφάλι στην Ευρώπη και τον κόσμο, να διαμορφώσει το νέο μοντέλο ευημερίας για τον λαό μας. Όμως, αυτό απαιτεί να υπερβούμε τις πολιτικές της συντηρητικής διαχείρισης και να προσπεράσουμε τα εμπόδια που οι εκφραστές της στασιμότητας και της συνδιαλλαγής ορθώνουν.

Έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε με εμφατικό τρόπο την Κυριακή των εκλογών και η σημερινή σας παρουσία δείχνει ότι θα το πετύχουμε» κατέληξε ο Θωμάς Παπαλιάγκας

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.