Στέλλα Μπίζιου: "Συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πείσμα, με μεγαλύτερη τόλμη το έργο μας"

 «Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη μας κυβερνητική θητεία μπορούμε να σας κοιτάξουμε κατάματα, εδώ στα χωριά της επαρχίας Αγιάς, αλλά και τους πολίτες ολόκληρης της Ελλάδας και να σας πούμε πως ότι σας υποσχεθήκαμε πριν τέσσερα χρόνια το κάναμε. Κα το κάναμε παρά τις ανυπέρβλητες κρίσεις που κληθήκαμε να διαχειριστούμε ως κυβέρνηση και οι οποίες έπληξαν σοβαρά όλα τα κράτη του πλανήτη, η δε ενεργειακή κρίση όλα τα κράτη της Ευρώπης. Παρ’ όλα αυτά η Ελλάδα όχι μόνο άντεξε, αλλά κατάφερε να πετύχει και ένα οικονομικό θαύμα.

Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου περιοδεύοντας σε χωριά της Αγιάς και πιο συγκεκριμένα στο Μεγαλόβρυσο, Μεταξοχώρι, Νερόμυλοι, Καστρί, Αμυγδαλή και Καλαμάκι.

«Η επαρχία Αγιάς χτυπήθηκε έντονα από ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία είχαν ως συνέπεια να πλήξουν σε μεγάλο βαθμό της καλλιέργειες των παραγωγών αυτού του ευλογημένου τόπου. Δεν αφήσαμε κανέναν μόνο. Δεν αφήσαμε κανέναν αβοήθητο. Μπορεί να υπήρξαν καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις, ωστόσο κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί πως ο ΕΛΓΑ και οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν στάθηκαν δίπλα στους μαχητές της γης.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα για μια ακόμη φορά, εδώ από τα χωριά της Αγιάς να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, καθώς και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Μπορεί να ήταν η πρώτη μου κοινοβουλευτική θητεία, αλλά οφείλω να πω πως οι πόρτες των γραφείων τους, όπως και όλων των υπουργικών γραφείων, ήταν ανοιχτές για μένα, ήταν δηλαδή ανοιχτές για εσάς.

Συνεχίζουμε λοιπόν με μεγαλύτερο πείσμα, με μεγαλύτερη τόλμη το έργο μας. Ένα έργο που αλλάζει την Ελλάδα και την κάνει ακόμα πιο δυνατή, ακόμα πιο ισχυρή», κατέληξε η κα Μπίζιου.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.