Διάκριση σε Πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης για μαθήτρια του Γυμνασίου-Λ.Τ. Τσαριτσάνης

Την Κυριακή 23 Απριλίου έγινε στο  Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου η Τελετή Απονομής Βραβείων-Επαίνων του 10ου  Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ποίησης που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια  «ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ», ενός  επίκαιρου διαγωνισμού αφιερωμένου στα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής, τον συντονισμό του οποίου είχε ο Σχολικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Νάκος, τη γενική εποπτεία οι διευθύνουσες τα Ιδ. Εκπαιδευτήρια Ευφροσύνη  και Αγγελική Σωτ. Μπαλαούρα και την αξιολόγηση των ποιημάτων 5μελής κριτική επιτροπή από εκπαιδευτικούς ειδικευμένους στη λογοτεχνία.

Το ενδιαφέρον των  μαθητών υπήρξε  μεγάλο, αφορούσε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια (δημόσια και ιδιωτικά), όλης της χώρας με εκατοντάδες συμμετοχές.

Το 3ο βραβείο στην Β’ Κατηγορία (από Γ΄ Γυμνασίου έως και Γ΄ Λυκείου), απέσπασε η μαθήτριά του Γυμνασίου - ΛΤ Τσαριτσάνης, Βασιλική Παμπόρη, με το ποίημά της - Ρίζα μ' - (Ψυχή μου), τιμώντας για άλλη μια φορά το σχολείο μας. 

Η τελετή βράβευσης έγινε στο Αγρίνιο την Κυριακή 23 Απριλίου. 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου-Λ.Τ. Τσαριτσάνης με ανακοίνωσή του συνεχάρησαν την Βασιλική για την βράβευσή της και της εύχονται  καλή συνέχεια με επιτυχίες!!!

Διαβάστε το ποίημα της Βασιλικής:

884
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.