Στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παναγιώτης Νταής

 Στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παναγιώτης Νταής που εξήρε το έργο των στελεχών, αλλά σημείωσε

 «Απούσα η κυβέρνηση από τα  προβλήματα των Κέντρων Πρόληψης»

Την ώρα που τα Κέντρα Πρόληψης αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα με την υποστελέχωση, την θεσμική δυσλειτουργία, την γραφειοκρατία και η εργασιακή ανασφάλεια των εργαζομένων εντείνεται, η κυβέρνηση μένει απαθής.

Η πρόληψη καθοριστικός παράγοντας για την αντιμετώπιση εξαρτήσεων. Αυτό τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παναγιώτης Νταής κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και  Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λάρισας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης του ο κ. Νταής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το στελεχιακό δυναμικό του Κέντρου για τα προγράμματα προαγωγής  που επιδιώκουν την ευαισθητοποίηση των φορέων και των πολιτών των τοπικών κοινωνιών, με σκοπό την ενεργοποίησή τους στον αγώνα της πρόληψης,  αλλά και τα θεαματικά αποτελέσματα της δράσης του Κέντρου στα χρόνια της λειτουργίας του.

 Τέλος  ο κ. Νταής υποστήριξε ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των στελεχών του Κέντρου και τα αποτελέσματα που έχουν πετύχει, είναι εμφανής η στασιμότητα , η  απουσία της στήριξης του κράτους στα προβλήματα της εργασιακής ανασφάλειας,  της  υποχρηματοδότησης, της στελέχωσης,  και του στρατηγικού σχεδιασμού και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τις στρατηγικές πρόληψης απέναντι στις εξαρτήσεις.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.