Εντυπωσιακή συγκέντρωση της Στέλλας Μπίζιου στα Φάρσαλα

 «Η επαρχία Φαρσάλων στέλνει ηχηρό μήνυμα νίκης. Μήνυμα σταθερότητας και αυτοδυναμίας της ΝΔ. Κι αυτό, γιατί συν τοις άλλοις, η επαρχία Φαρσάλων έχει έναν ακόμη λόγο που το κάνει: επειδή με τα Φάρσαλα και με τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη της περιοχής έχει ασχοληθεί ο ίδιος Πρωθυπουργός. Τόσο το Φεβρουάριο από τη Λάρισα, αλλά και στην επίσκεψή του, εδώ μίλησε για το όραμά του για την ανάπτυξη της περιοχής».

Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μιλώντας στην κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα, παρουσία πλήθους κόσμου.

«Το μεγάλο στοίχημα είναι το φράγμα της Σκοπιάς, ένα έργο με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 243,1  εκατ. Ευρώ.  Ένα έργο με τεράστιο πολύπλευρο και πράσινο αποτύπωμα στην περιοχή γενικά και στην  αγροτική οικονομία των Φαρσάλων ειδικά. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια το έργο ξεκλείδωσε και βρίσκεται στο στάδιο δημοπράτησης. Σας διαβεβαιώνω προσωπικά ότι όσες φορές συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό το έργο αυτό ήταν στην κορυφή της ατζέντας», τόνισε η κα Μπίζιου. 

«Ένα ακόμη σημαντικό έργο υποδομής έχει δρομολογηθεί και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί και με δική μου παρέμβαση ξεκλείδωσε αυτό το έργο που τόσα χρόνια το ζητάμε Λαρισαίοι και Φαρσαλινοί. Και τώρα το Φεβρουάριο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, αλλά και η δέσμευση του για την κατασκευή του δρόμου μέχρι τη Λάρισα. Τα Φάρσαλα, το βλέπουμε όλοι, είναι στο κατώφλι μιας νέας αναπτυξιακής προοπτικής», σημείωσε η ίδια.

Σας ζητώ να κρίνετε την αξιοπιστία των παρατάξεων και την συνέπεια ανάμεσα στα λόγια και τα έργα τους και να αποφασίσετε ποια Ελλάδα θέλετε.

Η αξιοπιστία όμως όπως και η συνέπεια και η ειλικρίνεια δεν είναι χαρακτηριστικά που αξιολογούνται μόνο για την επιλογή κόμματος, αλλά και για την επιλογή υποψηφίων.  Τέσσερα χρόνια τώρα προσπαθώ να υπηρετώ με συνέπεια τον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς μεγάλες υποσχέσεις. Στις συναντήσεις μου με τον Πρωθυπουργό τα μεγάλα έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν στα Φάρσαλα ήταν πάντα πρώτα στην ατζέντα της συζήτησης. Πολυάριθμες όμως ήταν και οι παρεμβάσεις μου με τον Υπουργό το κ. Πέτσα προκειμένου να αναδειχθούν και να επιλυθούν τα όσα προβλήματα προέκυψαν από τον ΙΑΝΟ. Σας ζητώ λοιπόν να μου κάνετε την τιμή να σας εκπροσωπώ, σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να είμαι η φωνή σας στην βουλή, η φωνή σας στην επόμενη κυβέρνηση.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.