Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας: Η πολιτική αλλαγή έρχεται. Με δικαιοσύνη παντού. Θα νικήσουμε!

 Στις εκλογές της 21ης Μαίου ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν αντιπαρατίθεται με ένα αντίπαλο πολιτικό κόμμα αλλά με το καθεστώς Μητσοτάκη, που ολόκληρη την προηγούμενη τετραετία της διακυβέρνησής του υπήρξε αρνητικότατος πρωταγωνιστής σε όλα τα πεδία που ασκήθηκε πολιτική.

Η Δευτέρα 22 Μαίου πρέπει να είναι μια διαφορετική ημέρα. Μία ημέρα που μία προοδευτικύ κυβέρνηση συνεργασίας θα δώσει ανάσες ζωής στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και θα προωθήσει άμεσα την κοινωνικά δίκαιη παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου σε όλους τους τομείς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεσμεύεται για ένα νέο πολιτικό συμβόλαιο: Με αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο κράτος για όλους.

Με δικαιοσύνη παντού. Με δημοκρατία, ασφάλεια, αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια.

Με την ελεύθερη άσκηση των δικαιωμάτων των πολιτών.

Στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας μας, ο προοδευτικός και δημοκρατικός κόσμος, από όπου και αν προερχόταν ιδεολογικά, ενώνονταν και διεκδικούσε το δίκαιο απέναντι στη πολιτική βαρβαρότητα.

Με αξιοπρέπεια και βλέμμα καθαρό, καλούμε τους πολίτες του ευρύτερου χώρου της Αριστεράς, του προοδευτικού κέντρου έως και τις παρυφές της λαικής δημοκρατικής δεξιάς να προσέλθουν στις κάλπες και να δώσουν ένα οριστικό τέλος στο καθεστώς Μητσοτάκη.

Για τα παιδιά μας και για το μέλλον μας.

Η πολιτική αλλαγή έρχεται. Με δικαιοσύνη παντού.

Θα νικήσουμε.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.