Στέλλα Μπίζιου: Να θυμόμαστε τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ για να μην τα ξαναζήσουμε

«Το 2019 παραλάβαμε μια χώρα γονατισμένη με πολίτες ταλαιπωρημένους και εξοντωμένους από την υπερφορολόγηση, από τις κλειστές τράπεζες, από την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, από ένα μνημόνιο 100 δισεκατομμυρίων που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μας φόρτωσε. Η χώρα τότε βρέθηκε ένα βήμα πριν την καταστροφή, πριν την έξοδο από την Ευρώπη. Παραλάβαμε μια χώρα καταρρακωμένη στο εσωτερικό, απαξιωμένη στο εξωτερικό. Χωρίς αμφιβολία βιώσαμε τεσσεράμισι χρόνια που κανείς δε θέλει να θυμάται. Που πρέπει όμως να θυμόμαστε για να μη ξαναβρεθούμε ποτέ στην ίδια θέση».

Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μιλώντας σε κατοίκους στα χωριά Γιάννουλη, Φαλάνη και Γόννους.

 «Θυμάστε και θυμόμαστε πώς εξαπάτησαν τον κόσμο το 2015. Τάζοντας τον ουρανό με τα άστρα σε όλους. Αυτό κάνουν και σήμερα. Δεν έμαθαν και δεν έβαλαν μυαλό. Τάζουν τα πάντα στους πάντες. Τα λεφτόδεντρα να είναι καλά! Και ξαναμιλάνε για τοπικά νομίσματα, Τότε ήταν τα IOU σήμερα οι ΔΗΜΗΤΡΕΣ. Επανέρχονται με τα συνθήματα του 2015. Μοιράζουν υποσχέσεις και λεφτά. Από τα ίδια λεφτόδεντρα του 2015. Εμείς αυτό το λέμε λαϊκισμό. Ανέξοδο λαϊκισμό. Ανέξοδο για αυτούς βέβαια. Γιατί την προηγούμενη φορά τον λογαριασμό τον πληρώσαμε εμείς. Καταλήστεψαν τους πολίτες για να ικανοποιήσουν τις ιδεοληψίες τους.

Από όλα τα παράλογα, τα ψεύτικα, τα δημαγωγικά, που υπόσχονται θα σταθώ σε ένα μόνο. Το αποκορύφωμα της ανευθυνότητας, το πλέον ενδεικτικό της ισοπεδωτικής ιδεολογίας τους. Μιλώ για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο χωρίς ελάχιστη βάση. Τι λένε στα παιδιά μας; Μη διαβάζεις, μη κοπιάζεις, μη προσπαθείς. Δεν είναι μόνο κοροϊδία προς τις οικογένειες αυτό που λένε, είναι και επικίνδυνο. Γιατί στέλνει στη νέα γενιά το μήνυμα, ότι για ό,τι συμβαίνει φταίνε οι άλλοι, ότι δεν έχει καμία σημασία η προσπάθεια. Και αυτό υπονομεύει πρώτα από όλα το μέλλον των παιδιών», σημείωσε η κα Μπίζιου.

Εμείς σε 4 χρόνια βάλαμε τη χώρα σε τροχιά κανονικότητας. Βάλαμε τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης. Με ρυθμό ανάπτυξης μεγαλύτερο από το μέσο όρο της Ευρωζώνης. Μειώσαμε 50 φόρους και τον ΕΝΦΙΑ. Αυξήσαμε μισθούς και συντάξεις. Μειώσαμε σημαντικά την ανεργία. Φροντίσαμε για την νέα γενιά, Ψηφιοποιήσαμε τη χώρα, Αναβαθμίσαμε τη παιδεία, Ενισχύσαμε την υγεία, τις υποδομές και το ανθρώπινο δυναμικό με χιλιάδες προσλήψεις.

Σε τέσσερα μόλις χρόνια η Ελλάδα μας έγινε υπόδειγμα οικονομικής ανάπτυξης. Σε τέσσερα μόλις χρόνια η Ελλάδα θωρακίστηκε αμυντικά. Σε τέσσερα μόλις χρόνια η Ελλάδα έγινε αξιόπιστη. Αυτό είναι το έργο μας και το έργο μας είναι το σύνθημά μας», κατέληξε η κα Μπίζιου.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.