Κέλλας από Φάρσαλα: Όλοι μαζί στην κάλπη της 25ης Ιουνίου, για τη νίκη της πατρίδας μας

 Τα Φάρσαλα επισκέφθηκε ο Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, για να ευχαριστήσει τους κατοίκους της επαρχίας, που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους τη ΝΔ, αλλά τίμησαν και τον ίδιο με τη στήριξή τους, στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Είναι τιμή και δύναμη καρδιάς για μένα, που επιλέξατε να συνεχίσουμε μαζί, μπροστά, με ευθύνη και ήθος, για την Ελλάδα που μας αξίζει, για το Νομό Λάρισας και την επαρχία Φαρσάλων, που θα πρωταγωνιστούν στην πορεία ανάπτυξης και προόδου.

Όλες και όλοι δώσατε ψήφο ...αυτοδυναμίας πριν από λίγες μέρες στη ΝΔ. Γυρίσατε την πλάτη στο διχασμό, την ανασφάλεια και την αμφιβολία. Επιλέξατε σταθερότητα, “βάψατε” όλη την Ελλάδα μπλε, πάμε να κάνουμε ξανά το ίδιο!».

Με αυτό το μήνυμα ενότητας και εγρήγορσης για την κάλπη της 25ης Ιουνίου, ο Χρήστος Κέλλας ζήτησε από τους κατοίκους των Φαρσάλων “να δώσουν ξανά, δυναμικό παρών στην κάλπη, για μια νέα ιστορική νίκη της ΝΔ, που θα κρατήσει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, σταθερότητας και ενότητας”, όπως είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας:

«Όσο η ΝΔ θα ενώνει και θα μεγαλώνει, τόσο η Πατρίδα μας θα δυναμώνει και θα ισχυροποιείται. Θέλουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και θα το κάνουμε με πυγμή για μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να υλοποιηθούν όλα όσα έχουμε δεσμευτεί μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Για μια παραγωγική Ελλάδα, με επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα, για μια Ελλάδα με καλύτερους μισθούς και συντάξεις, για μια ισχυρή και δίκαιη Ελλάδα, με αναμορφωμένο και ενισχυμένο ΕΣΥ, με ασφάλεια και ευημερία. Πάμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά στην κάλπη της 25ης Ιουνίου, για να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά μας. Να είμαστε όλοι εκεί, για την Πατρίδα μας, για το μέλλον των παιδιών μας».

 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.