Κέλλας σε μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Τσαριτσάνη: Εθνικό κεφάλαιο για την πατρίδα μας αγρότες και κτηνοτρόφοι

 «Σας καλώ να εμπιστευτείτε ξανά τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σας καλώ να επιλέξετε με την ψήφο σας πρόοδο, σταθερότητα, ανάπτυξη, για την επόμενη μέρα της χώρας μας. Σας καλώ να πάτε όλοι στην κάλπη, καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Για να πάμε την Ελλάδα σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Για την ανάπτυξη της Λάρισας και της Ελασσόνας. Έχω ιδιαίτερους δεσμούς με την Τσαριτσάνη. Με ξέρετε και σας ξέρω. Σας εμπιστεύομαι και με εμπιστεύεστε».

Αυτά υποστήριξε από την Τσαριτσάνη, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της ιστορικής κοινότητας, ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός χαρακτήρισε “εθνικό κεφάλαιο” τους αγρότες και κτηνοτρόφους για την πατρίδα μας και υπενθύμισε τις πρωτοβουλίες του για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα του κτηνοτροφικού κλάδου.  

«Η βασική δραστηριότητα η οποία κρατά ζωντανή την ορεινή Ελλάδα είναι η κτηνοτροφία. Αποτελεί κυρίαρχο πυλώνα παραγωγικής ανάπτυξης της χώρας μας, που καθορίζει και διαμορφώνει την οικονομική δραστηριότητα της υπαίθρου.

Γνωρίζω πολύ καλά τις δυνατότητες ανάπτυξης και τις προοπτικές προόδου της Ελασσόνας και με την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων, ανοίγουμε δρόμους στους νέους ανθρώπους να επενδύσουν και να αναπτύξουν περαιτέρω την κτηνοτροφία.

Δρομολογούμε και υλοποιούμε έργα πνοής και δράσεις για την ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας, με επενδύσεις και υποδομές, για την προώθηση των τοπικών ποιοτικών προϊόντων.

Η στήριξη της υπαίθρου αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της πολιτικής μας ατζέντας, για να δώσουμε υπεραξία στο νομό μας. Το δικαιούται η Λάρισα, το δικαιούται η Ελασσόνα, το δικαιούται η Τσαριτσάνη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κέλλας.  

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.