Κέλλας από ΤΟΕΒ Πηνειού: Προχωράμε μπροστά για μια παραγωγική Ελλάδα

Την έκδηλη ανησυχία τους για το υδατικό πρόβλημα στον κάμπο και τις συνέπειές του στο περιβάλλον και τις καλλιέργειες, εξέφρασαν τα στελέχη του ΤΟΕΒ Πηνείου στον Βουλευτή ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστο Κέλλα, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στα γραφεία του Οργανισμού.

Επιπλέον, ο πρόεδρος Δημήτρης Τσιούρης, ο αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Σουλιώτης και ο διευθυντής Βασίλης Αραμπατζής, ενημέρωσαν τον Λαρισαίο πολιτικό για το φράγμα  Γυρτώνης, με τον Χρήστο Κέλλα να δηλώνει αρωγός σε κάθε προσπάθεια για αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων, “που θα λύσουν χέρια” για  τη λειτουργία και συντήρησή του τα επόμενα χρόνια.

Ο βουλευτής Λάρισας επισήμανε την αναγκαιότητα στήριξης του πρωτογενούς τομέα και ζήτησε να ενημερωθεί για το πρότυπο φωτοβολταϊκό πάρκο, που θα κατασκευαστεί στο δίκτυο του ΤΟΕΒ Πηνειού, το οποίο, όπως συμφώνησαν,  θα έχει πολλαπλά οφέλη στην αγροτική παραγωγή και το περιβάλλον. Συζήτησαν για τη σημαντικότητα της ολοκλήρωσής του, που θα επιτρέψει την άρδευση 250.000 στρεμμάτων γης με μηδενικό αρδευτικό τέλος.

Εργαζόμενοι και στελέχη του Οργανισμού ευχαρίστησαν τον Χρήστο Κέλλα, για τις αδιάκοπες παρεμβάσεις του προς τους αρμόδιους υπουργούς, ζητώντας τη συνδρομή του στο αίτημα για κρατική επιχορήγηση στους λογαριασμούς ρεύματος των ΤΟΕΒ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το υψηλό ενεργειακό κόστος, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει τον ΤΟΕΒ Πηνειού, πρότυπο εύρυθμης λειτουργίας.

 «Είμαι πάντοτε στο πλευρό των αγροτών και των ΤΟΕΒ που αποτελούν κομμάτι αναπόσπαστο της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα. Και αυτό είναι μέλημά μου και χρέος μου και μετά τη 21η Μαΐου. Συνεχίζουμε δυναμικά, μπροστά, με σιγουριά για το αύριο, για μια παραγωγική Ελλάδα», τόνισε ο Λαρισαίος πολιτικός.

 Στη συνάντηση, το παρών έδωσαν και οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό, κκ. Αικατερίνη Κόκκαλη και Παύλος Παπαδήμας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.